EjendomsWatch

Arkitekter vinder rammeaftale til en værdi af 150 mio. kr.

Link Arkitektur indgår en toårig rammeaftale med boligselskab om arkitekt- og ingeniørrådgivning.

Link Arkitekter står også bag dette projekt, Kildeparken i Aalborg. | Foto: PR-visualisering

Link Arkitektur har underskrevet en toårig rammeaftale om arkitekt- og ingeniørrådgivning med Boligselskabet Sjælland i Roskilde, skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse. Omfanget af rådgivningsbehovet forventes at udgøre 150 mio. kr. over de næste par år.

"Med 450 ansatte i Danmark, Norge og Sverige har vi altid de fornødne specialistkompetencer til rådighed i virksomheden. Vi kan altså sammensætte det helt rigtige hold til hver enkelt opgave," siger Kirsten Anker Sørensen, vicedirektør hos Link Arkitektur, i meddelelsen.

Rammeaftalen med Boligselskabet Sjælland løber fra juli 2017 til juli 2019. Ingeniørfirmaet Oluf Jørgensen er tilknyttet som underrådgiver, og seks virksomheder er i alt tildelt rammeaftalen.

Boligselskabet Sjælland blev i 2007 skabt som en fusion mellem en række sjællandske boligselskaber. Boligselskabet udlejer ca. 12.500 almene boliger på det meste af Sjælland, blandt andet i Roskilde, Ringsted, Holbæk, Køge og Vordingborg.

Link Arkitekturs danske afdeling skiftede navn i februar 2017 fra Aarhus Arkitekterne, som blev opkøbt i december 2016.

Arkitektgigant køber Aarhus Arkitekterne

Aarhus-arkitekter skal tegne 72 boliger

Adserballe & Knudsen vinder rammeaftale til 500 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier