EjendomsWatch

Ejendomsforvalter henter ny topchef i den almene sektor

Hidtidig administrationschef hos Boligselskabet Sjælland er ny mand i spidsen hos Lea Ejendomspartner. Han vil give kunderne mere rådgivning.

Foto: PR

Landets sjettestørste ejendomsadministrator, Lea Ejendomspartner i Herlev, har ansat 39-årige Troels Riis Poulsen som ny topchef. Han er desuden optaget som partner, meddeler EDC Poul Erik Bech, der ejer virksomheden.

"I en tid, hvor der er stigende konkurrence, er min strategi at holde fødderne på jorden. I Lea skal vi være verdensmestre i at vedligeholde og fastholde langvarige kunderelationer," siger Troels Riis Poulsen i meddelelsen. Det skal blandt andet ske ved at bruge de digitale muligheder og nye teknologier, hvor det giver mening, og dermed skabe mere tid til dialog med kunderne, lyder det.

Den nye topchef kommer fra et job som administrationschef i Boligselskabet Sjælland og har mange års erfaring med ejendomsadministration.

"Udover at være administratorer, må kunderne gerne se os som deres sparringspartner og rådgiver. Vi kan løse de fleste opgaver in-house. Herudover trækker vi på vores gode forhold til andre parter og kan dermed hjælpe kunden fra A til B," siger Troels Riis Poulsen i meddelelsen.

Ifølge Poul Erik Bech, der er bestyrelsesformand for Lea Ejendomspartner, skal Troels Riis Poulsen fastholde den positive udvikling, som forgængeren, Bent Kandborg Kristensen, har skabt, samt sikre en innovativ ejendomsadministration og udbygge virksomhedens position i Danmark.

"Vores vækstambitioner er fortsat høje for de kommende år. I ansættelsen har vi derfor lagt vægt på, at Troels har ambitioner om at fastholde den gode medarbejderkultur i Lea samtidigt med, at han kan gå i front og sikre et fortsat højt fagligt niveau og den løbende udvikling af Lea," siger Poul Erik Bech i meddelelsen. Han kalder Troels Riis Poulsens optagelse som partner "en vigtig del i at sikre den kontinuitet, der er en vigtig værdi for virksomheden og dens kunder."

Poul Erik Bech efterlyste tidligere i år, at de mindre ejendomsadministratorer gik sammen og dannede et alternativ til Deas og Datea, hvoraf sidstnævnte netop er solgt til svenske Newsec.

Poul Erik Bech opfordrer administratorer til at fusionere

Deas opkøber konkurrent og fortsætter konsolideringen af branchen 

Ejendomsadministrator sælger ud: Vi har kigget i krystalkuglen

Ejendomsadministrator skifter ud i toppen 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier