EjendomsWatch

Ejendomsforvalter henter ny topchef i den almene sektor

Hidtidig administrationschef hos Boligselskabet Sjælland er ny mand i spidsen hos Lea Ejendomspartner. Han vil give kunderne mere rådgivning.

Foto: PR

Landets sjettestørste ejendomsadministrator, Lea Ejendomspartner i Herlev, har ansat 39-årige Troels Riis Poulsen som ny topchef. Han er desuden optaget som partner, meddeler EDC Poul Erik Bech, der ejer virksomheden.

"I en tid, hvor der er stigende konkurrence, er min strategi at holde fødderne på jorden. I Lea skal vi være verdensmestre i at vedligeholde og fastholde langvarige kunderelationer," siger Troels Riis Poulsen i meddelelsen. Det skal blandt andet ske ved at bruge de digitale muligheder og nye teknologier, hvor det giver mening, og dermed skabe mere tid til dialog med kunderne, lyder det.

Den nye topchef kommer fra et job som administrationschef i Boligselskabet Sjælland og har mange års erfaring med ejendomsadministration.

"Udover at være administratorer, må kunderne gerne se os som deres sparringspartner og rådgiver. Vi kan løse de fleste opgaver in-house. Herudover trækker vi på vores gode forhold til andre parter og kan dermed hjælpe kunden fra A til B," siger Troels Riis Poulsen i meddelelsen.

Ifølge Poul Erik Bech, der er bestyrelsesformand for Lea Ejendomspartner, skal Troels Riis Poulsen fastholde den positive udvikling, som forgængeren, Bent Kandborg Kristensen, har skabt, samt sikre en innovativ ejendomsadministration og udbygge virksomhedens position i Danmark.

"Vores vækstambitioner er fortsat høje for de kommende år. I ansættelsen har vi derfor lagt vægt på, at Troels har ambitioner om at fastholde den gode medarbejderkultur i Lea samtidigt med, at han kan gå i front og sikre et fortsat højt fagligt niveau og den løbende udvikling af Lea," siger Poul Erik Bech i meddelelsen. Han kalder Troels Riis Poulsens optagelse som partner "en vigtig del i at sikre den kontinuitet, der er en vigtig værdi for virksomheden og dens kunder."

Poul Erik Bech efterlyste tidligere i år, at de mindre ejendomsadministratorer gik sammen og dannede et alternativ til Deas og Datea, hvoraf sidstnævnte netop er solgt til svenske Newsec.

Poul Erik Bech opfordrer administratorer til at fusionere

Deas opkøber konkurrent og fortsætter konsolideringen af branchen 

Ejendomsadministrator sælger ud: Vi har kigget i krystalkuglen

Ejendomsadministrator skifter ud i toppen 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier