EjendomsWatch

Ejendomsforvalter henter ny topchef i den almene sektor

Hidtidig administrationschef hos Boligselskabet Sjælland er ny mand i spidsen hos Lea Ejendomspartner. Han vil give kunderne mere rådgivning.

Foto: PR

Landets sjettestørste ejendomsadministrator, Lea Ejendomspartner i Herlev, har ansat 39-årige Troels Riis Poulsen som ny topchef. Han er desuden optaget som partner, meddeler EDC Poul Erik Bech, der ejer virksomheden.

"I en tid, hvor der er stigende konkurrence, er min strategi at holde fødderne på jorden. I Lea skal vi være verdensmestre i at vedligeholde og fastholde langvarige kunderelationer," siger Troels Riis Poulsen i meddelelsen. Det skal blandt andet ske ved at bruge de digitale muligheder og nye teknologier, hvor det giver mening, og dermed skabe mere tid til dialog med kunderne, lyder det.

Den nye topchef kommer fra et job som administrationschef i Boligselskabet Sjælland og har mange års erfaring med ejendomsadministration.

"Udover at være administratorer, må kunderne gerne se os som deres sparringspartner og rådgiver. Vi kan løse de fleste opgaver in-house. Herudover trækker vi på vores gode forhold til andre parter og kan dermed hjælpe kunden fra A til B," siger Troels Riis Poulsen i meddelelsen.

Ifølge Poul Erik Bech, der er bestyrelsesformand for Lea Ejendomspartner, skal Troels Riis Poulsen fastholde den positive udvikling, som forgængeren, Bent Kandborg Kristensen, har skabt, samt sikre en innovativ ejendomsadministration og udbygge virksomhedens position i Danmark.

"Vores vækstambitioner er fortsat høje for de kommende år. I ansættelsen har vi derfor lagt vægt på, at Troels har ambitioner om at fastholde den gode medarbejderkultur i Lea samtidigt med, at han kan gå i front og sikre et fortsat højt fagligt niveau og den løbende udvikling af Lea," siger Poul Erik Bech i meddelelsen. Han kalder Troels Riis Poulsens optagelse som partner "en vigtig del i at sikre den kontinuitet, der er en vigtig værdi for virksomheden og dens kunder."

Poul Erik Bech efterlyste tidligere i år, at de mindre ejendomsadministratorer gik sammen og dannede et alternativ til Deas og Datea, hvoraf sidstnævnte netop er solgt til svenske Newsec.

Poul Erik Bech opfordrer administratorer til at fusionere

Deas opkøber konkurrent og fortsætter konsolideringen af branchen

Ejendomsadministrator sælger ud: Vi har kigget i krystalkuglen

Ejendomsadministrator skifter ud i toppen

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier