EjendomsWatch

Arkitektgigant køber Aarhus Arkitekterne

Opkøbet er ifølge administrerende direktør Tommy Falch en "fortryllende mulighed" for at løfte større opgaver i Danmark.

Foto: Ard Jongsma

Den skandinaviske arkitektvirksomhed Link har set sig lune på danske Aarhus Arkitikterne for et uoplyst beløb. Det skriver Finans.dk.

Aarhus Arkitekterne oplyser dog, at selskabet i løbet af næste år vil komme til at lyde samme navn som køberselskabet, men at de 90 medarbejdere bliver en del af den nye selskabskonstruktion. Tegnestuen håber, at man kan blive en del af de mange infrastrukturprojekter, som skal opføres de kommende år.

"Det er en del af en langsigtet strategi om at blive en større skandinavisk tegnestue. For at kunne matche de store sygehusprojekter skal vi være større, og muligheden for at blive en del af Link var en fortryllende mulighed for at komme videre ad det spor," siger partner og adm. direktør i Aarhus Arkitekterne, Tommy Falch, til Finans.

Link Arkitektur vil efter overtagelsen have 440 medarbejdere i Skandinavien, oplyser Finans.

Arkitektfirma åbner kontor i Sverige

Boligforening vil rive ned i stedet for at renovere

Boligforening har andel i 300 blandede boliger på Aarhus Ø

Tegnestue kigger fremad efter dyrt arenabyggeri

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier