EjendomsWatch

Nordmand bliver europæisk chef hos ISS

Servicekoncernen splitter den europæiske forretning i to, hvor hidtidig chef for ISS i Norge skal stå i spidsen for den ene del.

Carl-Frederik Bjor, hidtidig chef for ISS Norway, bliver chef for hele Nordeuropa i servicekoncernen fra nytår. | Foto: PR / ISS

Servicekoncernen ISS omstrukturer sin organisation for Europa og direktionen. Det oplyser koncernen i en børsmeddelelse tirsdag morgen.

Europa-regionen splittes i to regioner: Nord og Central/Syd.

Nord omfatter Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Luxembourg, Polen og Litauen. Central/Syd omfatter Frankrig, Schweiz, Østrig, Italien, Spanien, Tyrkiet.

Tyskland vil blive ledet som en særskilt landeorganisation, der rapporterer direkte til koncerndriftsdirektør, COO, Troels Bjerg.

ISS fortæller også, at hidtidig chef for Europa-regionen og medlem af koncerndirektionen, Pierre-Francois Riolacci, forlader koncernen fra årsskiftet for at tiltræde en stilling i en anden virksomhed.

I stedet vil Carl-Fredik Bjor, der har fungeret som topchef i ISS Norway, blive administrerende direktør for divisionen Northern Europe og medlem af direktionen, og Celia Liu, der har været topchef i divisionen Strategic Transformation og medlem af koncerdirektionen, vil stå i spidsen for Central and Southern Europe samt i.

Dertil har selskabet rekrutteret en ekstern kandidat til rollen som chef for globale kundekontakter med tiltræden senest 1. juli 2022.

Ændringen er ifølge børsmeddelelsen et led i ISS' nye strategi, "One/ISS".

Grøn turbo sikrer Coor milliardkontrakt med staten – vil "sætte en ny standard" i Norden 

Coor vinder milliardkontrakt hos staten 

Topchefen i ISS: Vi er foran planen

Forenede henter brancheprofil som kommerciel direktør: Skal styrke salget 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier