EjendomsWatch

Topchefen i ISS: Vi er foran planen

Jacob Aarup Andersen, koncernchef i ISS, fremhæver, at den nye strategi virker og leverer resultater. Samtidig er medarbejderne ved at vende tilbage til kontorerne, og det er positivt for ISS.

"I det store helikopterbillede, så begynder folk at vende tilbage til kontorerne, og det har naturligvis en positiv effekt," siger ISS-topchef Jacob Aarup-Andersen. | Foto: Gregers Tycho

Coronakrisen har sluppet sit tag i en lang række lande, og det er positivt for ISS. Servicekoncernen vokser igen i takt med, at restriktionerne ophæves. Samtidig begynder effekterne af den nye strategi at virke, og har fået selskabet til at øge forventningerne.

"Vi er lidt foran planen, og det er medvirkende til, at vi kan opjustere forventningerne til indtjening og pengestrømme. Det understøtter, at vi har styrket forudsætningerne for, at vi kan nå vores mål for, hvor vi ønsker at være ved udgangen af næste år," siger Jacob Aarup-Andersen, koncernchef i ISS.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier