EjendomsWatch

Calum ramt af "voldsom forsinkelse" på nordsjællandsk byggeprojekt

En fordobling af Planklagenævnets sagsbehandlingstid forsinker byggeriet af den nye Hørsholm-bydel PH Park. Hos udvikleren Calum, der har tre ud af fire byggearealer, kan direktør ikke forestille sig, at byggeriet ikke kommer i gang på et tidspunkt.

Byggeriet af den nye Hørsholm-bydel Ph Park er ramt af en forsinkelse. Foto: PR / Hørsholm Kommune

Byggeriet af den nye Hørsholm-bydel PH Park er ramt af en "voldsom forsinkelse" ifølge Ole Stilling, der er teknisk direktør i Hørsholm Kommune.

Forsinkelsen på projektet, der ligger på den gamle sygehusgrund i Hørsholm, skyldes, at Planklagenævnet har fordoblet sagsbehandlingstiden på en klage fra seks til 12 måneder, hvilket forlænger projektet, skriver Sjællandske.

PH Park er en ny bydel i Hørsholm med mere end 200 boliger, der er fire byggearealer, og udvikleren Calum har tre af dem. Her forsikrer direktør Jakob Axel Nielsen dog om, at man kommer til at bygge.

"Det er klart, at det ikke fremmer tempoet, men vi forhandler allerede på livet løs, og jeg kan da ikke forestille mig, at vi ikke også gennemfører det. Vores plan er jo at bygge – og den appetit har vi stadig," siger Jakob Axel Nielsen.

Calum overtager boligbyggeri i Hørsholm fra lokal udvikler

70 nye boliger på vej i Hørsholm

Investor forlader Danmark med trecifret millionhandel i Roskilde

Hørsholm Kommune melder udsolgt i nyt boligområde

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier