EjendomsWatch

Konkurrenter hilser nyt Odense-hotel velkommen

Odenses nye Hotel Odeon kommer på rette tid. Byen mangler hotelværelser, og det holder store arrangementer væk, mener folk i branchen.

Foto: Arkitema Architects

Antallet af fynske hotelværelser bliver udvidet betydeligt, når Hotel Odeon åbner i efteråret 2018. Med 234 værelser bliver hotellet det næststørste på Fyn og vil kun blive overgået af Hotel Nyborg Strand nær Storebæltsbroen med 426 værelser, skriver Fyens Stiftstidende.

I Odenses centrum vil Hotel Odeon give en stigning på næsten 30 pct. flere værelser end i dag. Alligevel hilser Hotel Odeons konkurrenter de nye hotel, der er ejet milliardæren Niels Thorborg velkommen. Blandt dem er Jan Milling, ejer af hotelkoncernen Milling Hotels, som har tre hoteller i midten af Odense

"Jeg ville være bekymret, hvis der kom et nyt discounthotel ligesom Cabinn uden mødefaciliteter eller andet. Den slags steder tager kun gæster, de hjælper ikke med at trække flere til. Derfor er det meget positivt, at det er Niels Thorborg og Odense Sport & Event, der bygger Hotel Odeon. Det er professionelle mennesker med stort netværk, som vil gøre en stor indsats for at trække ny aktivitet til byen og til deres hotel. De er formentlig allerede i gang, og det vil gavne os alle," siger Jan Milling til Fyens Stiftstidende.

Den fynske hotelbranche får besøg af flere og flere gæster. Alligevel er der mange af de især mindre hoteller, der må klare sig med meget beskedne overskud, viser Fyens Stiftstidendes gennemgang af de regnskaber, der er tilgængelige fra de fynske hoteller. Når Hotel Odeon åbner i 2018, vil de 25 største hoteller på Fyn have 3077 værelser tilsammen.

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Hotel-familie har vækstambitioner

Aalborg-hotel får ny fynsk ejer

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier