EjendomsWatch

Salget af nye Aarhus-lejligheder brager derudad

Efterspørgslen på nye lejligheder i de to byudviklingsområder Ceresbyen og Frederiks Plads er over al forventning, lyder det fra mægler.

Frederiks Plads, Aarhus | Foto: PR-visualisering

Mens det kniber lidt med at få lejet de nye lejligheder ud i den nye aarhusianske bydel Aarhus Ø, er der anderledes tryk på kedlerne hvad angår salg af ejerlejligheder i nye udviklingsområder i Aarhus C, skriver JP Aarhus.

Salget af nybyggede lejligheder i de nye områder Ceresbyen og Frederiksplads går nemlig strygende, og markedet betegnes som "nærmest umætteligt".

"Salget af lejligheder på Frederiks Plads er gået over al forventning. Vi har 22 af i alt 150 lejligheder tilbage, og det er primært de små lejligheder. Det er sjældent, vi ser så mange nybyggede lejligheder i Frederiksbjerg-området, og mit gæt er, at vi kunne have solgt det dobbelte antal. Jeg forventer, at vi kan melde udsolgt inden sommerferien," siger Kristian Voldsgaard, indehaver af Danbolig Aarhus C, mens samme melding kommer fra Nybolig Aarhus City, der sælger lejligheder i Ceres Hus.

Der er særligt stor efterspørgsel på de nye lejligheder fra par med villaer i forstæderne, som vil ind til byen, lige som der bliver stadig flere seniorer i centrum af de større byer, forklarer Lise Nytoft Bergmann, boligøkonom i Nordea.

Befolkningstallet stryger i vejret i Aarhus 

Aarhus Ø har 202 lejligheder stående tomme 

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier