EjendomsWatch

Aarhus Ø har 202 lejligheder stående tomme

Ud af i alt 402 lejligheder i fem blokke på Aarhus Ø står de 202 tomme. Men udlejeren, Datea, tror på, at det lykkes at finde lejere i løbet af året, skriver JP Aarhus.

Foto: PR

Mens almene boliger i Havnehusene på Aarhus Ø blev udlejet med det samme, tager det længere tid med at finde lejere til de private udlejningsboliger i samme område, skriver JP Aarhus.

Mediet har gjort status på byggeriet på Havneholmen, hvor 402 lejligheder i fem blokke er bygget og klar til udlejning.

I de to seneste færdiggjorte blokke, hvor udlejningen blev indledt i september og december sidste år, er i alt 181 ud af 243 lejligheder ledige. Dertil kommer lejligheder i nogle af de tidligere færdiggjorte blokke, der bringer det totale antal ledige lejligheder op på 202.

Kim Eiskjær Mogensen er udlejningschef ved Datea, der står for udlejning af Havneholmen:

"Vi har valgt at lave familieboliger og har godt vidst, at Aarhus er en studieby, hvor størstedelen af de boligsøgende er studerende, så vi har ikke forventet, at det hele ville være fuldt udlejet på 14 dage. Og så er det klart, at når vi kommer med 400 lejligheder, så bliver markedet mættet," siger Kim Eiskjær Mogensen til JP Aarhus.

Udlejningschefen forventer dog, at alle lejligheder vil blive lejet ud i løbet af 2017.

Storinvestorer forbereder ejendomsudsalg i Aarhus

Aarhus-udvikler køber byggeret i København af DSB

Colliers: Aarhus har indhentet København målt på startafkast

Arkitekter vinder milliardprojekt i Aarhus ved at vælge enkelthed

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier