EjendomsWatch

Tre-etagers vandland på tegnebrættet i Aarhus

Skovbakken Svømning planlægger at bygge et nyt stort vandland i Aarhus for et trecifret millionbeløb.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto

For få dage siden blev sløret løfte for en nyt stort vandland i Høje Taastrup, og nu er mere på vej - dog i en noget anden målestok. Skovbakken Svømning planlægger nemlig at opføre et nyt svømme- og badeland på 12.600 kvm., skriver Aarhus Stiftstidende.

Byggeriet er tegnet af arkitekt Kim Thorsell, der er bestyrelsesformand i Skovbakken Svømning, og det nye idrætskulturbad, som skal ligge mellem Vejlby-Risskov Hallen og atletik- og fodboldbanen bag komplekset, forventes at koste 230 mio. kr.

"Vi skal i gang med at snakke med fonde og private bidragydere. Vi forestiller os også, at Aarhus Kommune vil bidrage. I hvert fald til driften. Vi skal i gang med noget crowdfunding," siger Kim Thorsell til mediet.

Planen er at lave byggeriet i tre etager, hvor der, foruden et svømmebassin og en vandrutsjebane på 105, også skal være blandt andet fitness- og motionslokaler samt kontor- og mødelokaler på de øvrige etager.

Investorer vil lægge milliarder i stort vandland ved Høje Taastrup 

Investorer bag ny aquapark til flere milliarder lokkes med pænt afkast 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier