EjendomsWatch

Tre-etagers vandland på tegnebrættet i Aarhus

Skovbakken Svømning planlægger at bygge et nyt stort vandland i Aarhus for et trecifret millionbeløb.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto

For få dage siden blev sløret løfte for en nyt stort vandland i Høje Taastrup, og nu er mere på vej - dog i en noget anden målestok. Skovbakken Svømning planlægger nemlig at opføre et nyt svømme- og badeland på 12.600 kvm., skriver Aarhus Stiftstidende.

Byggeriet er tegnet af arkitekt Kim Thorsell, der er bestyrelsesformand i Skovbakken Svømning, og det nye idrætskulturbad, som skal ligge mellem Vejlby-Risskov Hallen og atletik- og fodboldbanen bag komplekset, forventes at koste 230 mio. kr.

"Vi skal i gang med at snakke med fonde og private bidragydere. Vi forestiller os også, at Aarhus Kommune vil bidrage. I hvert fald til driften. Vi skal i gang med noget crowdfunding," siger Kim Thorsell til mediet.

Planen er at lave byggeriet i tre etager, hvor der, foruden et svømmebassin og en vandrutsjebane på 105, også skal være blandt andet fitness- og motionslokaler samt kontor- og mødelokaler på de øvrige etager.

Investorer vil lægge milliarder i stort vandland ved Høje Taastrup 

Investorer bag ny aquapark til flere milliarder lokkes med pænt afkast 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier