EjendomsWatch

Kapitalfond gør klar til at sælge Babysam-kæden

Med økonomien tilbage på rette spor gør kapitalfonden Polaris klar til at sælge Babysam og de 29 tilhørende butikker i Danmark.

Jan Johan Kühl, ledende partner i Polaris.

Ejerne af børneudstyrskæden Babysam, kapitalfonden Polaris, er efterhånden nået til et punkt, hvor man ønsker finde nye ejere til kæden, skriver Berlingske Business.

Polaris købte Babysam sammen med kapitalfonden ACC Capital lige før finanskrisens indtog i 2008, og siden da er det da også gået noget sløjt med økonomien. Men i det netop offentliggjorte årsregnskab havde man for første gang i otte år et positivt driftsresultat (EBIT) på 10,4 mio. kr., mens omsætningen også voksede. Derfor er det ved at være rette tid for Polaris at kigge sig om efter mulige købere.

Ledende partner i Polaris, Jan Johan Kühl, forventer, at Polaris kommer af med Babysam og de 29 butikker i Danmarks inden for de næste tre år, skriver mediet.

Som et lille bevis på, at man forsøger at gøre sig til over for interesserede købere, er årsrapporten i det nye regnskab fra 2016/17 mod sædvanen udarbejdet i en engelsk version, hvis udenlandske investorer skulle få lyst til at kigge lidt nærmere på kæden.

Kuldsejlet salg af Normal-kæden afføder hård kritik 

Bøfkæde åbner sin sandsynligvis sidste restaurant i Danmark

Stadium opgiver butikkerne i Danmark - jysk kæde tager over 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier