EjendomsWatch

Kapitalfond gør klar til at sælge Babysam-kæden

Med økonomien tilbage på rette spor gør kapitalfonden Polaris klar til at sælge Babysam og de 29 tilhørende butikker i Danmark.

Jan Johan Kühl, ledende partner i Polaris.

Ejerne af børneudstyrskæden Babysam, kapitalfonden Polaris, er efterhånden nået til et punkt, hvor man ønsker finde nye ejere til kæden, skriver Berlingske Business.

Polaris købte Babysam sammen med kapitalfonden ACC Capital lige før finanskrisens indtog i 2008, og siden da er det da også gået noget sløjt med økonomien. Men i det netop offentliggjorte årsregnskab havde man for første gang i otte år et positivt driftsresultat (EBIT) på 10,4 mio. kr., mens omsætningen også voksede. Derfor er det ved at være rette tid for Polaris at kigge sig om efter mulige købere.

Ledende partner i Polaris, Jan Johan Kühl, forventer, at Polaris kommer af med Babysam og de 29 butikker i Danmarks inden for de næste tre år, skriver mediet.

Som et lille bevis på, at man forsøger at gøre sig til over for interesserede købere, er årsrapporten i det nye regnskab fra 2016/17 mod sædvanen udarbejdet i en engelsk version, hvis udenlandske investorer skulle få lyst til at kigge lidt nærmere på kæden.

Kuldsejlet salg af Normal-kæden afføder hård kritik 

Bøfkæde åbner sin sandsynligvis sidste restaurant i Danmark

Stadium opgiver butikkerne i Danmark - jysk kæde tager over 

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier