EjendomsWatch

Presset ejer vil sælge Silvan-kæden

Byggemarkedskæden Silvan og dens 45 danske butikker er blevet sat til salg af sin ejer, DT Goup.

Foto: PR

Udfordringer med indtjeningen og et ønske om at fokusere skarpere på sit kerneområde får Silvans ejer, den britiskejede byggemarkedskoncern DT Group, til at sætte Silvan og dens 45 butikker til salg, skriver Børsen.

"Vi har gennemgået vores forretning, og vi har fundet ud af, at vi ikke er de rigtige ejere af Silvan," siger Søren P. Olsen, adm. direktør i DT Group, til mediet.

DT Group Danmark præsterede historisk dårligt i det seneste regnskab, 2015/16, hvor omsætningen gennem de senere år er faldet betydeligt. Med hjælp fra konsulenthuset FIH Partners vil DT Group derfor sælge Silvan fra og fokusere på de professionelle håndværkere, der, ifølge Søren P. Olsen, er DT Groups kerneområde.

Ifølge direktøren vil man ikke afvise at sælge til en anden industriel spiller i Norden, men man er endnu ikke i dialog med bejlere, da det først er nu, man byder op til dansen. Over for Børsen forklarer topchefen i konkurrenten Bygma, Peter H. Christiansen, at Bygma ikke er interesseret i at købe.

Byggekoncern sender centrale byggegrunde i Aarhus på markedet

Byggemarkedskæde nedlægger 10 centre  

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier