EjendomsWatch

Elgiganten overtager 10 Fona-butikker

De 10 butikker i den kriseramte Fona-kæde fortsætter med at sælge elektronik under ny ejer.

Foto: Jonas Olufsen/Polfoto

10 butikker i den kriseramte Fona-kæde fortsætter med at sælge elektronik. Elkjøp Nordic har købt de ti butikker, der fremover bliver en del af Elgiganten.

"Vi følger trends og handlemønstre tæt og ser, at særligt storbykunden ønsker at kunne handle elektronik i bycentrum. Opkøbet af Fonas butikker supplerer vores tilbud," siger koncernchef i Elkjøp Nordic, Jaan Ivar Semlitsch, i en pressemeddelelse.

Det er butikkerne på Strøget i København, Strøget i Aarhus, i Lyngby, på Frederiksberg, i Rødovre, på Fisketorvet i København, i Hørsholm, ved Nørreport, i Aalborg og på Østerbro i København, der fortsætter.

Alle ansatte i disse butikker vil få tilbud om videre ansættelse, skriver Elkjøp.

Butikscentre mister Fona-butikker på stribe

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier