EjendomsWatch

Lars Larsen ekspanderer møbelkæde

Dynekøbmandens møbelkoncern har gang i salget og vil åbne flere butikker i Europa.

Piet Klein, kædedirektør i IDdesign | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Polfoto

Lars Larsens møbelkoncern IDdesign er klar til at rulle flere danske designbutikker ud i Europa. Kæden med 20 butikker i Mellemøsten og Ungarn oplever fremgang i salget, skriver Finans.

"Vi forventer om kort tid åbninger i Tjekkiet eller Slovakiet, og er samtidig langt inde i forhandlinger med mulige partnere andre steder. Målet er, at vi i hvert fald kan udvide med en håndfuld butikker årligt - om ikke flere," siger Piet Klein, kædedirektør i IDdesign, til Finans.

Den lille - og her i landet stort set ukendte - butikskæde IDdesign drives af lokale partnere gennem franchise-aftaler. Lars Larsen Group overtog i 2013 selskabet IDdesign, der driver de danske møbelkæder Ilva og IdeMøbler.

Franchisekæden har eksisteret i 20 år og blev etableret ved, at en forretningsmand fra Dubai efter et besøg i et dansk Ilva-møbelhus ville sælge danske møbler på hjemmebanen. Det blev startskuddet til kæden, der siden har bredt sig til blandt andet Libanon, Qatar, Kuwait og andre placeringer i den mellemøstlige region. Siden er Ungarn også kommet til, da en lokal møbelhandler var klar til at åbne en dansk butik der.

Lars Larsen bruger millioner på byggeri

Genopstanden møbelkæde åbner butikker i hele landet

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier