EjendomsWatch

Kuldsejlet salg af Normal-kæden afføder hård kritik

Et salg af Matas-udfordreren Normal er gået i vasken, og nu langer storaktionæren Anders Holch Povlsen ud mod kapitalfonden Nordic Capital.

Foto: PR

En af de nye opkomlinge i det danske butiksbillede, Normal-kæden, skulle have indledt en større offensiv med en ny ejerkreds, men nu er et delvist salg til kapitalfonden Nordic Capital gået galt, hvilket storaktionær, Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen, ikke skjuler sin irritation over.

Til Børsen siger han:

"Der er nogle, der ikke har gjort deres hjemmearbejde godt nok. Der er nogle, som ikke har kunnet gennemføre aftalen på det grundlag, som jeg tror, den øvrige ledelse og de øvrige partnere mener, at der var aftalt. Sådan hænger det sammen."

Avisen oplyser ifølge en kilde med indgående kendskab til salgsprocessen, at Anders Holch Povlsen nu selv øger sin ejerandel i Normal, så han opnår aktiemajoriteten.

Partner i Nordic Capital, Michael Haaning, har ikke over for Børsen ønsket at kommentere kritikken.

Medie: Ekspansiv Matas-rival på vej i armene på Nordic Capital

Matas mærket af ekspansiv Normal-kæde

Normal-ejere vil sælge ud af den voksende butikskæde

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier