EjendomsWatch

Kuldsejlet salg af Normal-kæden afføder hård kritik

Et salg af Matas-udfordreren Normal er gået i vasken, og nu langer storaktionæren Anders Holch Povlsen ud mod kapitalfonden Nordic Capital.

Foto: PR

En af de nye opkomlinge i det danske butiksbillede, Normal-kæden, skulle have indledt en større offensiv med en ny ejerkreds, men nu er et delvist salg til kapitalfonden Nordic Capital gået galt, hvilket storaktionær, Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen, ikke skjuler sin irritation over.

Til Børsen siger han:

"Der er nogle, der ikke har gjort deres hjemmearbejde godt nok. Der er nogle, som ikke har kunnet gennemføre aftalen på det grundlag, som jeg tror, den øvrige ledelse og de øvrige partnere mener, at der var aftalt. Sådan hænger det sammen."

Avisen oplyser ifølge en kilde med indgående kendskab til salgsprocessen, at Anders Holch Povlsen nu selv øger sin ejerandel i Normal, så han opnår aktiemajoriteten.

Partner i Nordic Capital, Michael Haaning, har ikke over for Børsen ønsket at kommentere kritikken.

Medie: Ekspansiv Matas-rival på vej i armene på Nordic Capital

Matas mærket af ekspansiv Normal-kæde

Normal-ejere vil sælge ud af den voksende butikskæde

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier