EjendomsWatch

Rema 1000 vil åbne over 100 nye butikker

Over en årrække vil discount-kæden Rema 1000 åbne over 100 nye butikker i Danmark i bestræbelserne på at blive landets største.

Foto: Martin Dam Kristensen

Discount-kæden Rema 1000 har store ambitioner om at udvide sit butiksnet i Danmark. Efter et 2016, hvor omsætningen voksede med 8,2 pct. til 12,3 mia. kr. ekskl. moms, vil kæden nu åbne endnu flere butikker for at blive den største spiller på det danske marked målt på omsætning. Det skriver Berlingske Business.

Koncernen, der er ejet af norske Retaingruppen, har i øjeblikket 284 butikker i Danmark, og målet er at runde de 300 i år. På sigt har kæden et mål om at nå 400 butikker, og måske endda mere, forklarer adm. direktør Henrik Burkal.

"Vi åbner løbende butikker, hvor vi kan. For os er det vigtigt, at den enkelte butik giver mening for kunderne, for købmanden og vores organisation generelt. Vores mål er at åbne 15 til 25 butikker om året. Rema 1000 åbnede for et par uger siden en butik i Rønne, så nu er vi en rigtig landsdækkende kæde. Målet er at blive landets største discountkæde målt på omsætning," siger han til mediet.

Der er da også et stykke op til de kæder, der har flest butikker i Danmark, for Rema 1000. Til sammenligning har Netto nemlig omkring 460 butikker i Danmark, mens Fakta har omkring 410.  

Discountkæder sænker farten på deres fremmarch

Antallet af discountbutikker falder

Rema 1000 har vind i de danske sejl - slår Netto på flere nøgletal 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier