EjendomsWatch

Rema 1000 vil åbne over 100 nye butikker

Over en årrække vil discount-kæden Rema 1000 åbne over 100 nye butikker i Danmark i bestræbelserne på at blive landets største.

Foto: Martin Dam Kristensen

Discount-kæden Rema 1000 har store ambitioner om at udvide sit butiksnet i Danmark. Efter et 2016, hvor omsætningen voksede med 8,2 pct. til 12,3 mia. kr. ekskl. moms, vil kæden nu åbne endnu flere butikker for at blive den største spiller på det danske marked målt på omsætning. Det skriver Berlingske Business.

Koncernen, der er ejet af norske Retaingruppen, har i øjeblikket 284 butikker i Danmark, og målet er at runde de 300 i år. På sigt har kæden et mål om at nå 400 butikker, og måske endda mere, forklarer adm. direktør Henrik Burkal.

"Vi åbner løbende butikker, hvor vi kan. For os er det vigtigt, at den enkelte butik giver mening for kunderne, for købmanden og vores organisation generelt. Vores mål er at åbne 15 til 25 butikker om året. Rema 1000 åbnede for et par uger siden en butik i Rønne, så nu er vi en rigtig landsdækkende kæde. Målet er at blive landets største discountkæde målt på omsætning," siger han til mediet.

Der er da også et stykke op til de kæder, der har flest butikker i Danmark, for Rema 1000. Til sammenligning har Netto nemlig omkring 460 butikker i Danmark, mens Fakta har omkring 410.  

Discountkæder sænker farten på deres fremmarch

Antallet af discountbutikker falder

Rema 1000 har vind i de danske sejl - slår Netto på flere nøgletal 

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier