EjendomsWatch

Herning-entreprenør vinder lokalt skolebyggeri til 200 mio. kr.

Et konsortium bestående af blandt andet Herning-entreprenøren KPC har vundet konkurrencen om at bygge en ny folkeskole ved Herning.

Foto: PR

Når byggeriet af en ny folkeskole i Hammerum-Gjellerup ved Herning skydes i gang til efteråret, bliver det blandt andet med den lokale entreprenør KPC i spidsen.

KPC er nemlig en del af et konsortium, der har vundet konkurrencen om at bygge skolen ved navn Lindebjergskolen, som vil koste omkring 200 mio. kr., skriver Herning Kommune i en pressemeddelelse.

Byggeriet bliver på cirka 11.500 kvm fordelt på 180 lokaler, og den nye skole skal kunne huse op mod 1000 børn og 100 medarbejderen når den efter planen står klar i starten af 2020.

"Vinderprojektet har virkeligt formået at integrere de mange forskellige funktioner på en måde, hvor det bliver en gevinst for alle, og vil løfte den samlede oplevelse af skolen til helt nye højder. Samtidig er der tænkt mange spændende tanker om, hvordan facader, tage og den omkringliggende natur kan bruges til at skabe et indbydende byggeri," udtaler Johs. Poulsen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Kommunen og medlem af dommerkomiteen, der valgte vinderen.

Ud over KPC består konsortiet af Årstiderne Arkitekter, design- og indretningsfirmaet Mutopia, konsulentfirmaet Autens og rådgivningsfirmaet Sweco.

Ungdomsboliger er på vej til Odenses havnekvarter

135 vil have fingre i syv kommunale ejendomme

Medie: Herning vil udvikle bydel for milliarder 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier