EjendomsWatch

135 vil have fingre i syv kommunale ejendomme

Nybolig Erhverv har haft travlt med opgaven med at sælge udlejningsboliger for Herning Kommune.

Foto: AXELSEN SANNE VILS

Interessen for at købe i alt syv ejendomme, som Herning Kommune har sat til salg, har været stor frem til deadline i sidste uge, skriver Herning Folkeblad.

Nybolig Erhverv Midtjylland står for at sælge ejendommene for Herning Kommune, og det endte med 135 bud for de i alt syv ejendomme

"Det er overraskende, at vi har modtaget så mange, så vi er meget tilfredse. Vi havde modtaget 40 bud om onsdagen og torsdag kom der 95. Det sidste kom to minutter før deadline," siger Pauli Bach, indehaver af Nybolig Erhverv Midtjylland til avisen.

Nu er planen så, at det hele bliver taget med til kommunen, hvor økonomi- og erhvervsudvalget skal godkende de højestbydendes bud. Det sker på et møde i udvalget 27. februar, og allerede dagen efter vil de kommende ejere så få besked, om buddet er godkendt, skriver Herning Folkeblad.

Urdesigner køber 17 ejerlejligheder

Kommune sælger ud af sine udlejningsejendomme

100.000 kvm ny bydel på vej i centrum af Herning

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier