EjendomsWatch

Freja-direktør indtræder i direktionen

Efter ni år på posten indtræder Freja ejendommes udviklingsdirektør Carsten Rasmussen i selskabets direktion, hvor han skal styrke den strategiske udvikling og være med til at tegne Freja udadtil.

Foto: Kontraframe/PR

Udviklingsdirektør i Freja Ejendomme, Carsten Rasmussen, indtræder efter ni år på posten i direktionen i statens ejendomsselskab Freja ejendomme, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Carsten er en stærk faglig leder, der har været med til at professionalisere og udvikle Freja gennem flere år. Det er derfor naturligt, at han træder ind i direktionen og får en endnu stærkere rolle i den strategiske udvikling af Freja. Bestyrelsen og jeg ser frem til at udbygge og styrke vores samarbejde med Carsten til glæde for forretningen," udtaler Karen Mosbech, adm. direktør i Freja ejendomme.

Carsten Rasmussen kom til Freja i 2008 fra en stilling som studiechef på Arkitektskolen i Aarhus, og han har desuden erfaring fra både C.F. Møllers Tegnestue og Arkitema Architects. Fremadrettet skal han blandt andet tegne Freja ejendomme udadtil sammen med Karen Mosbech.

"Det er en enormt spændende tid for Freja. I de senere år er vores forretning blevet bredt ud takket være samarbejdet med regionerne, og vi er for alvor blevet en kendt spiller i ejendomsbranchen. Vi har hele landet som arbejdsplads og løfter en væsentlig samfundsopgave. Samtidig har vi formået at fastholde og rekruttere nogle virkelig kompetente medarbejdere, så vi har gode kort på hånden til at udvikle forretningen," udtaler Carsten Rasmussen.

Haves: Børnehjem, politi- og toldkontor — Søges: Interesserede købere

Freja fortsætter sit udsalg af statens ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier