EjendomsWatch

Fra politistation til boligbyggeri

Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme har solgt en gammel politistation til Pensiondanmark. Nu skal der være boliger, hvor der før var kontorer. Men inden sådan et salg kan lade sig gøre, foreligger en længere proces, der i sidste ende giver en bedre handel for køber — og en højere pris til Freja Ejendomme.

Hummeltoften. | Foto: PR

Efter en periode på fem år er det nu lykkedes statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, at sælge en tidligere politistation i Nordsjælland. Ejendommen ligger på Hummeltoften 14 i Virum. Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab, der sælger tidligere statsejede ejendomme til det private marked.

Den tinglyste pris på ejendommen lyder på 88,8 mio. kr., og køber er Pensiondanmark, der sammen med MT Højgaard har indgået betinget samarbejde om et nyt boligprojekt ved Sorgenfri Station. Pensiondanmark er investor, og MT Højgaard er hyret som totalentreprenør på projektet, der omfatter 148 boliger og 1500 kvm butiksareal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier