EjendomsWatch

Fra politistation til boligbyggeri

Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme har solgt en gammel politistation til Pensiondanmark. Nu skal der være boliger, hvor der før var kontorer. Men inden sådan et salg kan lade sig gøre, foreligger en længere proces, der i sidste ende giver en bedre handel for køber — og en højere pris til Freja Ejendomme.

Hummeltoften. | Foto: PR

Efter en periode på fem år er det nu lykkedes statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, at sælge en tidligere politistation i Nordsjælland. Ejendommen ligger på Hummeltoften 14 i Virum. Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab, der sælger tidligere statsejede ejendomme til det private marked.

Den tinglyste pris på ejendommen lyder på 88,8 mio. kr., og køber er Pensiondanmark, der sammen med MT Højgaard har indgået betinget samarbejde om et nyt boligprojekt ved Sorgenfri Station. Pensiondanmark er investor, og MT Højgaard er hyret som totalentreprenør på projektet, der omfatter 148 boliger og 1500 kvm butiksareal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier