EjendomsWatch

Luksusbyggeri i Nordhavn kritiseres for nøl og sjusk

Et lejlighedsprojekt i Københavns Nordhavn med entreprenøren KPC i spidsen kritiseres for sjuskeri og at gå over tiden. KPC-direktør er ikke tilfreds med forløbet.

Foto: PR

Lejlighedsbyggeriet Havnekanten i Københavns Nordhavn, som entreprenøren KPC står for, er spækket med fejl og mangler, skriver Berlingske Business.

Mediet har talt med to familier, som har købt to af de 85 milliondyre lejligheder, og her meldes der blandt andet om ridser og slag på vinduer, slibespor på de dyre gulve, som er lagt forkert, altaner, der ikke hviler på hængsler, og en række andre fejl. Samtidig er alle lejligheder ikke færdige, selvom de skulle have været det.

I sidste uge holdt beboerne tilmed et beboermøde, hvor 20 mødte frem for at tale om deres problemer i lejlighederne, samt hvordan de skulle håndtere sagen over for KPC, som ifølge beboerne lader vente på sig med årsager til og løsninger på udfordringerne. Over for mediet forklarer KPC, at man er ærgerlig over situationen.

"Generelt kan jeg sige, at vi heller ikke er tilfredse. Det er ikke et forløb, vi er vant til, for vi er ikke kendt for, at der er så mange fejl i vores byggerier. Der er ingen, der kan være tilfredse og heller ikke os selv," siger adm. direktør i KPC, Bo Boulund Knudsen, til mediet.

Diskret trio vil omdanne skole til boliger

Ikoniske kontorsiloer i Nordhavn er tæt på at være færdigudlejede

Vinderprojekt fundet til boliger på ny ø i Københavns Nordhavn 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier