EjendomsWatch

Luksusbyggeri i Nordhavn kritiseres for nøl og sjusk

Et lejlighedsprojekt i Københavns Nordhavn med entreprenøren KPC i spidsen kritiseres for sjuskeri og at gå over tiden. KPC-direktør er ikke tilfreds med forløbet.

Foto: PR

Lejlighedsbyggeriet Havnekanten i Københavns Nordhavn, som entreprenøren KPC står for, er spækket med fejl og mangler, skriver Berlingske Business.

Mediet har talt med to familier, som har købt to af de 85 milliondyre lejligheder, og her meldes der blandt andet om ridser og slag på vinduer, slibespor på de dyre gulve, som er lagt forkert, altaner, der ikke hviler på hængsler, og en række andre fejl. Samtidig er alle lejligheder ikke færdige, selvom de skulle have været det.

I sidste uge holdt beboerne tilmed et beboermøde, hvor 20 mødte frem for at tale om deres problemer i lejlighederne, samt hvordan de skulle håndtere sagen over for KPC, som ifølge beboerne lader vente på sig med årsager til og løsninger på udfordringerne. Over for mediet forklarer KPC, at man er ærgerlig over situationen.

"Generelt kan jeg sige, at vi heller ikke er tilfredse. Det er ikke et forløb, vi er vant til, for vi er ikke kendt for, at der er så mange fejl i vores byggerier. Der er ingen, der kan være tilfredse og heller ikke os selv," siger adm. direktør i KPC, Bo Boulund Knudsen, til mediet.

Diskret trio vil omdanne skole til boliger

Ikoniske kontorsiloer i Nordhavn er tæt på at være færdigudlejede

Vinderprojekt fundet til boliger på ny ø i Københavns Nordhavn 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier