EjendomsWatch

Diskret trio vil omdanne skole til boliger

Esbjerg Realskole på 4500 kvm er blevet solgt til tre investorer, som går med planer om at indrette lejligheder i bygningerne.

Foto: Google Maps

Esbjerg Realskole på hjørnet af Kronprinsensgade og Nygårdsvej er blevet solgt til tre diskrete ejendomsinvestorer, skriver Jyskevestkysten.

De i alt 4500 kvadratmeter fordelt på selve skolebygningen og to villaer, bliver med virkning fra næste sommer overtaget af en trio, der igennem de seneste år er gået stille med dørene på det esbjergensiske ejendomsmarked, skriver avisen.

Trioen består af Peter Kristiansen, der også ejer op mod 170 danske og tyske Bestsellerbutikker, og hans bror, Søren Kristiansen, der er direktør og partner i entreprenørfirmaet KPC i Herning. Sidste mand er ejendomsinvestoren Jesper Rehné Jensen, der i forvejen er involveret i at omdanne revisionsfirmaet Deloittes bygning i Frodesgade i Esbjerg til lejligheder, fremgår det.

"Der er jo tale om en markant ejendom med en beliggenhed i et helt fantastisk område. Vi skal nu først i dialog med kommunen, og boliger er jo et godt bud på den fremtidige anvendelse," siger Jesper Rehné Jensen til Jyskevestkysten om realskolens fremtid.

Påbud sender Esbjerg-søskendes ejendomsselskab i rødt

Ny bydel i Esbjerg står foran realisering

Fagforening bygger Esbjergs største kontorbyggeri 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier