EjendomsWatch

Diskret trio vil omdanne skole til boliger

Esbjerg Realskole på 4500 kvm er blevet solgt til tre investorer, som går med planer om at indrette lejligheder i bygningerne.

Foto: Google Maps

Esbjerg Realskole på hjørnet af Kronprinsensgade og Nygårdsvej er blevet solgt til tre diskrete ejendomsinvestorer, skriver Jyskevestkysten.

De i alt 4500 kvadratmeter fordelt på selve skolebygningen og to villaer, bliver med virkning fra næste sommer overtaget af en trio, der igennem de seneste år er gået stille med dørene på det esbjergensiske ejendomsmarked, skriver avisen.

Trioen består af Peter Kristiansen, der også ejer op mod 170 danske og tyske Bestsellerbutikker, og hans bror, Søren Kristiansen, der er direktør og partner i entreprenørfirmaet KPC i Herning. Sidste mand er ejendomsinvestoren Jesper Rehné Jensen, der i forvejen er involveret i at omdanne revisionsfirmaet Deloittes bygning i Frodesgade i Esbjerg til lejligheder, fremgår det.

"Der er jo tale om en markant ejendom med en beliggenhed i et helt fantastisk område. Vi skal nu først i dialog med kommunen, og boliger er jo et godt bud på den fremtidige anvendelse," siger Jesper Rehné Jensen til Jyskevestkysten om realskolens fremtid.

Påbud sender Esbjerg-søskendes ejendomsselskab i rødt

Ny bydel i Esbjerg står foran realisering

Fagforening bygger Esbjergs største kontorbyggeri 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier