EjendomsWatch

Tyggegummi-arvinger køber 161 år gammel herregård

Dandy-arvinger fra Vejle overtager Ørumgård, der har været udbudt til salg for små 100 mio. kr. Hovedbygningen er fra 1855, mens kælderen mindst er fra 1200-tallet.

Foto: PR

Det bliver Dandy-arvingerne fra Vejle, der fremover skal drive herregården Ørumgård ved Ørum nær Vejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Bagger-Sørensen Invest, som ejes af de to brødre Steen og Claus Bagger-Sørensen, har købt herregården af Steen Erik Højgaard, der har ejet den siden 2004, fremgår det.

"Vi har igennem mange år lejet jagten på Ørumgård og har derfor lært stedet godt at kende. Vi har gennem årene lavet flere tiltag for at forbedre forholdene både for vildtet og for den øvrige natur på ejendommen, og det vil vi være kede af, hvis vi skulle opgive," siger Steen Bagger-Sørensen til avisen.

Ørumgård består af en hovedgård med tilhørende stald- og ladebygninger.

Der er 315 hektar jord til gården, hvor de ca. 160 hektar er landbrugsjord, der er forpagtet ud.

Om hovedbygningen fra 1855 siger Steen Bagger-Sørensen til avisen, at "vi kommer nok ikke til at bo der selv."

Prisen er heller ikke offentlig, men ifølge avisen har herregården, hvor kælderen kan dateres tilbage til år 1100-1200, været udbudt til en pris på 97,5 mio. kr.

Milliardærliste bugner af ejendomsinvestorer

Tyggegummidynasti blæser på underskud i ejendomsselskab

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier