EjendomsWatch

Dubai-køber bejler til Foss-familiens gods

Flere interesserede har meldt sig på banen for at købe godset Løndal. Ejendomsmægler håber på afklaring inden for kort tid.

Løndal. | Foto: EDC

Flere købere stiller sig nu op for at byde på herregården Løndal, der ligger syd for Silkeborg. Godset blev i foråret købt af N. Foss & Co., der er et holdingselskab, ejet af Nils Foss, stifter af måleudstyrsprocenten Foss i Hillerød, og hans tre børn.

Familien Foss købte på daværende tidspunkt Løndal og de tilhørende skovområder Løndal Østerskov og Addithhus Skov for et beløb, der lød på "mellem 100-150 mio. kr." af erhvervsmanden Lars Kolind og hans kone Vibeke Riemer.

Familien Foss har dog kun haft jorden, der tæller 508 hektar, for øje ved købet, og det har derfor hele tiden været planen, at godset skulle sælges. Og nu er der købere på bedding, oplyser ejendomsmægler Torben Larsen til Midtjyllands Avis.

"Der har været mange fremvisninger, men nu indsnævrer feltet af seriøse købere sig," siger han videre.

I alt har Torben Larsen tre-fire købere, der mener det alvorligt, ifølge Midtjyllands Avis.

En gammel kending

Der har allerede været afgivet bud på godset, dog i den helt lave ende, hvilket betød, at det blev afvist. Men nu er der anderledes seriøse bud, hvoraf det ene kommer fra en mulig køber med relation til Dubai, fremgår det videre af avisen.

Det er ikke første gang, at ejendomsmægler Torben Larsen stifter bekendtskab med Løndal, idet han tidligere har været involveret, da han for 20 år siden på vegne af den daværende ejer, en slægtning af bygherren V. C. Jørgensen, skulle stå for salget af godset. Det var også Torben Larsen, der igen i foråret forestod salget af Løndal på vegne af erhvervsmanden Lars Kolind og hans kone Vibeke Riemer.

De ønskede at sælge Løndal, efter at parret havde ejet det i 20 år, da de vurderede, at deres børn ikke ville overtage det og i øvrigt ikke selv "ville bæres ud derfra." 

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie 

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier