EjendomsWatch

Foss-familien sælger godsejendom videre til endnu en milliardærfamilie

Foss-familien købte godset i 2016, men sælger nu godsets hovedbygning fra, da den primært ønsker at investere i jordene.

Løndal. | Foto: EDC

Det bliver en af Danmarks rigeste familier, der flytter ind på den gamle herregård Løndal mellem Silkeborg og Horsens, skriver Midtjyllands Avis.

Sammen med sine forældre Lone Færch og Jon Johnsen, har Bjarke Færch og hustruen Mette købt den historiske bygning, hvor Mette og Bjarke Færch flytter ind i den nærmeste fremtid. Den seneste beboer på herregården var erhvervsmanden Lars Kolind.

Færch-familien er mest kendt fra tobaks- og plastikindustrien.

Bjarke Færch tjener sine penge på jyske og fynske virksomheder, som han investerer i sammen med sin mor, Lone Færch.

Det er tredje gang på 20 år, at ejendomsmægler Torben Larsen, EDC Erhverv Torben Larsen i Silkeborg, formidler et salg af herregården, og han oplyser, at salgsprisen ligger indenfor den vurdering, han havde givet sælgeren. Den officielle udbudspris var 39 mio. kr.

Første gang Torben Larsen solgte Løndal var i 1996, hvor erhvervsmanden Lars Kolind og hans hustru Vibeke Riemer overtog stedet.

De solgte det videre til N. Foss og Co. A/S sidste forår, men Foss-familiens interesse var primært en langsigtet investering i skoven, og har derfor ønsket at videresælge hovedbygningen på Løndal.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Midtjyllands Avis.)

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

Dubai-køber bejler til Foss-familiens gods

Guldsmed sælger slot

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier