EjendomsWatch

Foss-familien sælger godsejendom videre til endnu en milliardærfamilie

Foss-familien købte godset i 2016, men sælger nu godsets hovedbygning fra, da den primært ønsker at investere i jordene.

Løndal. | Foto: EDC

Det bliver en af Danmarks rigeste familier, der flytter ind på den gamle herregård Løndal mellem Silkeborg og Horsens, skriver Midtjyllands Avis.

Sammen med sine forældre Lone Færch og Jon Johnsen, har Bjarke Færch og hustruen Mette købt den historiske bygning, hvor Mette og Bjarke Færch flytter ind i den nærmeste fremtid. Den seneste beboer på herregården var erhvervsmanden Lars Kolind.

Færch-familien er mest kendt fra tobaks- og plastikindustrien.

Bjarke Færch tjener sine penge på jyske og fynske virksomheder, som han investerer i sammen med sin mor, Lone Færch.

Det er tredje gang på 20 år, at ejendomsmægler Torben Larsen, EDC Erhverv Torben Larsen i Silkeborg, formidler et salg af herregården, og han oplyser, at salgsprisen ligger indenfor den vurdering, han havde givet sælgeren. Den officielle udbudspris var 39 mio. kr.

Første gang Torben Larsen solgte Løndal var i 1996, hvor erhvervsmanden Lars Kolind og hans hustru Vibeke Riemer overtog stedet.

De solgte det videre til N. Foss og Co. A/S sidste forår, men Foss-familiens interesse var primært en langsigtet investering i skoven, og har derfor ønsket at videresælge hovedbygningen på Løndal.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Midtjyllands Avis.)

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

Dubai-køber bejler til Foss-familiens gods

Guldsmed sælger slot

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier