EjendomsWatch

Salget af 100.000 kvm herregård trækker ud

Fristen for salget af herregården Visborggaard ved Hadsund er blevet forlænget. Usikkerhed om, hvad man som køber må bruge ejendommen til, er årsag.

På grund af usikkerhed omkring, hvad man som køber kan bruge herregården Visborggaard ved Hadsund til, har Region Nordjylland, der er sælger, nu forlænget købsfristen. Det skriver Randers Amtsavis.

Fristen var egentlig midt i januar, men hedder nu 1. marts, fordi der kort før jul kom en afklaring omkring, hvilke aktiviteter en køber af herregården kan forvente at have, skriver avisen.

"Den usikkerhed, som tilbudgiverne med rette har kunnet have, har vi forsøgt at mindske. Vi har i vores udbudsmateriale forsøgt at indsnævre og definere, hvilke aktiviteter vi accepterer på stedet. I princippet accepterer man ikke forbehold. Men vi kan jo ikke sælge Visborggaard til nogen, som så ikke kan bruge stedet til det, de tror, de skal," siger sælger af herregården Niels Christian Sloth til Randers Amtsavis.

Han er kontorchef for bygniger og anlæg ved Region Nordjylland,

Derfor har man på møder mellem Region Nordjylland, Mariagerfjord Kommune og Erhvervsstyrelsen udarbejdet nogle supplerende oplysninger til tilbudsmaterialet. Niels Christian Sloth håber, at der på grund af de nye klare retningslinjer vil komme flere købstilbud, skriver avisen videre.

Visborggaard ligger uden for byen Visborg ved Hadsund. Herregården tæller 4334 kvm bolig og 96210 kvm udendørsarealer.

Stedet daterer tilbage til 1500-tallet, og er underlagt fredninger på grund af dele af bygningens alder. Herregården har siden 1932 fungeret som bosted for sindslidende voksne, skriver avisen.

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier