EjendomsWatch

Guldsmed vil spinde guld på slot

Sophienlyst Slot på Vestfyn sat til salg efter at ejeren selv gav en tredjedel af prisen.

Foto: PR

Den tidligere guldsmed Heinitz Leth fra Nyborg har udsigt til nyt guld mellem hænderne, skriver Fyens Stiftstidende.

Det er Sophienlyst Slot ved Ronæsbro på det vestlige Fyn, som er sat til salg for 15 mio. kr. efter at Heinitz Leth selv købte slottet på tvangsauktion for tre år siden for knap 5 mio. kr.

"Vi har brugt en del penge på at opdatere de tekniske installationer til bl. a. de to swimmingpools. Men regnestykket ser stadig fornuftigt ud, hvis vi får den ønskede pris," siger 63-årige Heinitz Leth til avisen.

Der er tale om 1344 kvm fordelt på 17 dobbelte hotelværelser med eget toilet og bad samt to store swimmingpools beliggende på en 12.457 kvm stor grund ud til Fønsvang sø.

Heinitz Leth ejer også ejendomme i Nyborg, og betegner salgsprisen på 15 mio. kr. som absolut realistisk, da det vil koste mindst 30 mio. kr. at opføre, påpeger han over for Fyens Stiftstidende.

Eks-milliardær sætter sit slot til salg på internettet

Fynsk slotsejendom bliver sat til salg

Skibsreder udbygger sin ejendomsformue

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier