EjendomsWatch

Ejer af fodboldklub vil sælge byggeretter

En større investor vil opføre et højhus, der må være op til 70 meter højt.

Selskabet bag Silkeborg IF, der tidligere på måneden mødte FC Midtjylland, vil sælge byggeretter. | Foto: /ritzau/Claus Bonnerup

Sikeborg IF Invest, der blandt andet ejer fodboldklubben SIF, har indgået en hensigtserklæring om et muligt salg af byggeretter til et højhus til en større investor. Salget er betinget af en række forhold, herunder at dispensationer fra lokalplan imødekommes.

Det oplyser Silkeborg IF.

Der er på byggeområdet "Centerområde på Papirfabrikken Silkeborg" givet tilladelse til opførelse af et højhus på 70 meter.

"Silkeborg IF's ledelse har gennem en periode undersøgt mulighederne for at udnytte denne byggeret. Herunder har ledelsen vurderet muligheden for at afhænde byggeretten helt eller delvist," skriver selskabet, der inden udgangen af året vil ansøge Silkeborg Kommune om en række nødvendige dispensationer til lokalplanen.

Der ventes ikke, at der vil kunne indgås en endelig aftale i indeværende regnskabsår, og den betingede aftale vil derfor ikke påvirke selskabets resultatforventninger for 2016.

AP Pension på vej med stor boligsatsning i Silkeborg

Red: Provinsbyer er på vej ind i varmen hos ejendomsinvestorerne

Byggeboom i Sydbyen i Silkeborg

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier