EjendomsWatch

Erhvervspark følger i hælene på ny motorvej

Den nye motorvej ved Silkeborg fører nye erhvervsbyggerier med sig. Det første kontorhus på seks etager skal efter planen stå klar i slutningen af 2017.

Foto: Dimension Design for Laban Arkitekter

Om få uger påbegyndes opførelsen af det første erhvervshøjhus i Erhvervspark Silkeborg, der er et projekt ved motorvejen og Nørreskov Bakke. Det skriver Midtjyllands Avis.

Planen er, at det seks etager høje kontorhus med i alt 2550 kvm skal stå færdigt i slutningen af 2017, så vindmøllefirmaet Envision Energy kan flytte ind efterfølgende og overtage det fulde lejemål.

Herning-byggekoncernen KPC står for byggeriet, hvor det på længere sigt er planen, at der skal opføres yderligere et til tre tilsvarende kontorhuse i Erhvervspark Silkeborg. Ifølge de lokale Laban Arkitekter, der tegner ejendommene, er der gode udsigter til, at planen realiseres.

"Vi forventer helt sikkert at få lejere nok til, at hus nummer to bliver en realitet inden for overskuelig fremtid. Interessen er stor, og vi er i gang med drøftelserne med kommende lejere," siger Christian Isager, medindehaver i Laban Arkitekter, til Midtjyllands Avis.

AP Pension på vej med stor boligsatsning i Silkeborg

Flere flytter i østjyske kontorlokaler

Rigmand fra Aarhus snubler over indbringende ejendomsprojekt

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Konkurser kan afværges gennem bedre data

Rekordmange bygge- og anlægsvirksomheder går lige nu konkurs på grund af voldsomme prisstigninger og udskudte opgaver. Særligt udsatte er virksomheder, der ikke sammenkører deres data og dermed ikke kan handle proaktivt, lyder det fra softwarefirma i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier