EjendomsWatch

Arkitektfirma åbner kontor i Sverige

Svensk boligboom får tegnestue med hovedsæde på Frederiksberg til udvide til Skåne. På længere sigt er planerne at udvide til andre dele af Sverige, lyder det fra direktør og partner.

JJW Arkitekter er totalrådriver på plejeboliger i nordsjællandske Hornbæk. | Foto: PR-illustration

Danske JJW Arkitekter åbner kontor i Malmö, oplyser Frederiksberg-tegnestuen.

Ifølge JJW Arkitekter sker udvidelsen hinsidan samtidig med et stor behov for boligbyggeri i Sverige. JJW Arkitekter forventer at sætte gang i de første svenske projekter i løbet af 2017.

"Med det store behov for boliger, renoveringer, kontormiljøer, nye skoler og uddannelsesinstitutioner, der er i Sverige, føler vi nu, at tiden er inde til at komme i gang på det svenske marked. Ikke mindst fordi byggeriets behov i Sverige ligger i forlængelse af JJWs kernekompetencer," siger Lars B. Lindeberg, partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter, i meddelelsen.

En opgørelse fra den svenske byggemyndighed Boverket viser, at der er sat gang i byggeriet af 64.000 boliger i år. Boverket forventer, at yderligere 67.000 boliger påbegyndes i 2017.

JJW Arkitekter vinder boligopgave i Nordsjælland

Boom i boligbyggeri får arkitekterne til at vokse

Boligselskaber investerer 4 mia. kr. i 2700 boliger i Brøndby

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier