EjendomsWatch

C.F. Møller indlemmer nye folk i ejerkredsen

Arkitektfirmaet udvider med tre partnere spredt ud over Skandinavien.

Michael Kruse er ny partner i Danmark. | Foto: PR

Michael Kruse, Christian Dahle og Mårten Leringe er indlemmet i ejerkredsen i C.F. Møller. Den officielle opgradering til partnere er sket den 25. maj, oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

I det daglige vil Michael Kruse fungere som partner i Danmark, Christian Dahle som partner i Norge, mens Mårten Leringe vil fungere som partner i Sverige.

"Med kontorerne i Oslo og Stockholm har vi udviklet os fra at være en dansk tegnestue til at definere os selv som et arkitektfirma med skandinavisk forankring. Inkluderingen af Christian Dahle og Mårten Leringe i partnerkredsen fuldender denne radikale ændring, og det stadfæster betydningen af vores norske og svenske kontorer som en væsentlig del af vores selvforståelse og nordiske ståsted," siger Klavs Hyttel, bestyrelsesformand og partner i C.F. Møller, i pressemeddelelsen.

Især siden årtusindeskiftet har C.F. Møller bredt sig fra Danmark til Norge og Sverige.

C.F. Møller har lagt to år med underskud bag sig

Regelrod i hospitalsbyggeri til 1,6 mia. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier