EjendomsWatch

C.F. Møller indlemmer nye folk i ejerkredsen

Arkitektfirmaet udvider med tre partnere spredt ud over Skandinavien.

Michael Kruse er ny partner i Danmark. | Foto: PR

Michael Kruse, Christian Dahle og Mårten Leringe er indlemmet i ejerkredsen i C.F. Møller. Den officielle opgradering til partnere er sket den 25. maj, oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

I det daglige vil Michael Kruse fungere som partner i Danmark, Christian Dahle som partner i Norge, mens Mårten Leringe vil fungere som partner i Sverige.

"Med kontorerne i Oslo og Stockholm har vi udviklet os fra at være en dansk tegnestue til at definere os selv som et arkitektfirma med skandinavisk forankring. Inkluderingen af Christian Dahle og Mårten Leringe i partnerkredsen fuldender denne radikale ændring, og det stadfæster betydningen af vores norske og svenske kontorer som en væsentlig del af vores selvforståelse og nordiske ståsted," siger Klavs Hyttel, bestyrelsesformand og partner i C.F. Møller, i pressemeddelelsen.

Især siden årtusindeskiftet har C.F. Møller bredt sig fra Danmark til Norge og Sverige.

C.F. Møller har lagt to år med underskud bag sig

Regelrod i hospitalsbyggeri til 1,6 mia. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier