EjendomsWatch

C.F. Møller indlemmer nye folk i ejerkredsen

Arkitektfirmaet udvider med tre partnere spredt ud over Skandinavien.

Michael Kruse er ny partner i Danmark. | Foto: PR

Michael Kruse, Christian Dahle og Mårten Leringe er indlemmet i ejerkredsen i C.F. Møller. Den officielle opgradering til partnere er sket den 25. maj, oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

I det daglige vil Michael Kruse fungere som partner i Danmark, Christian Dahle som partner i Norge, mens Mårten Leringe vil fungere som partner i Sverige.

"Med kontorerne i Oslo og Stockholm har vi udviklet os fra at være en dansk tegnestue til at definere os selv som et arkitektfirma med skandinavisk forankring. Inkluderingen af Christian Dahle og Mårten Leringe i partnerkredsen fuldender denne radikale ændring, og det stadfæster betydningen af vores norske og svenske kontorer som en væsentlig del af vores selvforståelse og nordiske ståsted," siger Klavs Hyttel, bestyrelsesformand og partner i C.F. Møller, i pressemeddelelsen.

Især siden årtusindeskiftet har C.F. Møller bredt sig fra Danmark til Norge og Sverige.

C.F. Møller har lagt to år med underskud bag sig

Regelrod i hospitalsbyggeri til 1,6 mia. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier