EjendomsWatch

Lokal erhvervsmand udbygger porteføljen med nedlagt rådhus

Esbjerg-investor investerer i rådhuset i Årre, der skal samtænkes med byens kro.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

10.000 kvm grund og 2900 kvm bygninger, der har huset det tidligere rådhus i Årre i Sydvestjylland er efter en budrunde blevet solgt til erhvervsmanden Jens Uth fra Esbjerg, skriver Jydskevestkysten.

Han har købt det for den nette sum af 950.000 kroner og vil skabe liv og aktiviteter i huset til gavn for byen, blandt andet i et samarbejde med Årre Kro, skriver avisen.

"Vi er trygge ved, at det er nogle gode investorer," siger borgmester Erik Buhl om handlen.

Kommunen havde ellers planlagt at bruge mellem halvanden og to mio. kr. på at fjerne bygningen, hvis ikke det lokale bud var kommet.

Den 69-årige Jens Uth har firmaet Esbjerg Erhvervsgaard, som ejer bygninger i Esbjerg og i Midtsønderjylland, fremgår det.

Han har penge stående i banken, og der er ingen rente at få, så hvis han kan tjene lidt på investeringen i Årre, er han tilfreds, skriver avisen.

Pyramide og rådhus sælges i Nordsjælland

Esbjerg får 69 nye ungdomsboliger

Påbud sender Esbjerg-søskendes ejendomsselskab i rødt

Ny bydel i Esbjerg står foran realisering

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier