EjendomsWatch

Pyramide og rådhus sælges i Nordsjælland

Det er formentlig en lokal hotelmand, der er den nye ejer af bygningen Pyramiden og det gamle rådhus i Gilleleje, skriver medie.

Foto: Gilleleje.nu PR

Beslutningen om at sælge det gamle rådhus og den kommunale bygning Pyramiden i Gilleleje for 15 mio. kr. har byrådet truffet på et møde. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge avisen fremgår det af protokollen, at byrådet har "besluttet at bemyndige administrationen til at indgå aftale om salg." Avisen skriver videre, at det er ejeren af Gilleleje Strandhotel siden 2001, Humberto Petersen, der ønsker at købe de to bygning for 15 mio. kr.

Men salget kan dog først bekræftes endeligt om nogle uger, skriver avisen, der ikke havde held til at lokke noget ud Humberto Petersen.

"Det er ikke noget, jeg kender noget til og ikke noget, jeg kan udtale mig om," siger Humberto Petersen til avisen.

De to ejendomme har stået til salg siden juni, og det skulle dreje sig om et område ud til kysten på i alt 7650 kvm.

Boligselskab opfører 80 boliger i Gilleleje

Skolelærer løber med nordsjællandsk badehotel

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier