Trængt skibsmægler vil sælge sit domicil

Fyringer har gjort domicilet for stort til den tilbageværende medarbejderstab. Ejendommen er sat til salg, men skibsmægleren vil helst blive boende.
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Det er svære tider for shippingindustrien, og efter tilpasning af medarbejderstaben i skibsmægleren J. Poulsen Shipping er der blevet for meget plads i selskabets domicil på Batterivej i Korsør. Det er derfor sat til salg, men skibsmægleren vil gerne blive boende, skriver Sjællandske.

Domicilet på Batterivej er nu sat til salg hos ejendomsmægler Jørgen Klode, Nybolig. Kontantprisen er 9,3 mio. kr. for den markante blå ejendom på 1171 etagemeter.

"Vi vil da gerne blive boende som lejere, ligesom vi med vores gode beliggenhed også kunne være en del af et større fællesskab, hvor mindre virksomheder lejer sig ind, siger Finn J. Poulsen, adm. direktør og medejer af J. Poulsen Shipping, til Sjællandske.

Han er også åben for eventuelt at bygge ejendommen om til ejerlejligheder, som det nu skal ske i naboejendommen Hotel Jens Baggesen, der lukker og bliver til 14 ejerlejligheder.

Folketingsmedlems hotel bliver til ejerlejligheder

Ejendomme hjælper baron til rekordår

Transportgigant sælger ud af logistikejendomme

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også