EjendomsWatch

Trængt skibsmægler vil sælge sit domicil

Fyringer har gjort domicilet for stort til den tilbageværende medarbejderstab. Ejendommen er sat til salg, men skibsmægleren vil helst blive boende.

Foto: Google Street View

Det er svære tider for shippingindustrien, og efter tilpasning af medarbejderstaben i skibsmægleren J. Poulsen Shipping er der blevet for meget plads i selskabets domicil på Batterivej i Korsør. Det er derfor sat til salg, men skibsmægleren vil gerne blive boende, skriver Sjællandske.

Domicilet på Batterivej er nu sat til salg hos ejendomsmægler Jørgen Klode, Nybolig. Kontantprisen er 9,3 mio. kr. for den markante blå ejendom på 1171 etagemeter.

"Vi vil da gerne blive boende som lejere, ligesom vi med vores gode beliggenhed også kunne være en del af et større fællesskab, hvor mindre virksomheder lejer sig ind, siger Finn J. Poulsen, adm. direktør og medejer af J. Poulsen Shipping, til Sjællandske.

Han er også åben for eventuelt at bygge ejendommen om til ejerlejligheder, som det nu skal ske i naboejendommen Hotel Jens Baggesen, der lukker og bliver til 14 ejerlejligheder.

Folketingsmedlems hotel bliver til ejerlejligheder

Ejendomme hjælper baron til rekordår

Transportgigant sælger ud af logistikejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier