EjendomsWatch

DSV Transport køber byggegrund i Roskilde

Planen er at bygge et nyt domicil til koncernen, der har købt grunden af ejendomsudvikler.

Foto: PR-illustration

DSV Transport venter at have et nyt hovedsæde klar omkring årsskiftet, efter man har købt en grund på 6500 kvm. ved udkanten af Roskilde af ejendoms- og projektudviklerkoncernen AKF for et beløb, man ikke vil oplyse. Det fremgår af en pressemeddelelse fra erhvervsmægleren Lintrup & Norgart, som formidlede handlen af udviklingsgrunden.

Det nye hovedsæde, som DSV Transport selv kommer til at eje, skal være arbejdsplads for ca. 50 funktionærer.

"Med den lave rente besluttede vi at bygge selv, og via ejendommen får DSV Transport samtidig en meget flot eksponering ud mod Holbækmotorvejen," siger Lars Saltoft Kristoffersen, adm. direktør for DSV Transport, i pressemeddelelsen.

DSV Transport betjener bygge- og anlægsbranchen samt asfalt- og betonindustrien. Selskabet blev frasolgt DSV-koncernen i 2004 og har altså ikke direkte noget med DSV at gøre i dag.

Nyt domicil til dansk transportgigant

Transportgigant sælger ud af logistikejendomme

Dansk logistiksværvægter sælger ejendomme i milliardhandel

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier