EjendomsWatch

Ejendomme hjælper baron til rekordår

Ejendoms- og shippingbaron runder milliard i både omsætning og egenkapital.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto

Baron Johan Wedell-Wedellsborg og hans koncern Weco kom ud af 2015 med et overskud på 150 mio. kr. hvilket er næsten 100 mio. kr. mere end i 2014. Det skriver Berlingske.

Omsætningen steg til 1,35 mia. kr. mod 805 mio. kr. året før.

Pengene er blandt andet tjent på ejendomme i form af både fast ejendom og projektejendomme. Her ejer Johan Wedell-Wedellsborg Weco-Properties Invest 100 pct., mens han ejer 46 pct. af selskabet Weco Properties Kløvervænget.

Ydermere ejer han 10 pct. af Thylander Gruppen, eller TG Partners, hvis hovedmand er Lars Thylander og kendt fra det børsnoterede ejendomsselskab Victoria Properties, hvor han sidder i bestyrelsen.

Victoria Properties melder klar til afvikling inden sommer

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier