EjendomsWatch

KAB ekspanderer sin boligadministration på Sjælland

Administrationen af 449 ældre- og plejeboliger i sydsjællandsk kommune er fra årsskiftet en del af den almene boligadministrators opgaver.

De fleste af boligerne er samlet i Vordingborg by. Her er det boliger i ældrecentret Rosenvang. | Foto: PR

Vordingborg Kommune gennemførte i september et udbud på at administrere 449 ældre- og plejeboliger. I skarp konkurrence med tre andre tilbudsgivere vandt KAB opgaven, meddeler den almene boligorganisation.

Med aftalen om administration af boligerne i Vordingborg Kommune udvider KAB administrationsområdet mod syd. Kontrakten gælder for fire år med mulighed for to års forlængelse og er samtidig et farvel til Boligselskabet Sjælland, der hidtil har haft opgaven.

"Vi glæder os til samarbejdet med Vordingborg Kommune. KAB har efterhånden god erfaring i at administrere ældre- og plejeboliger for kommuner. Det er de erfaringer, vi trækker på, og den lille ekstra afstand har ikke betydning for, at vi kan levere en fornuftig og effektiv administration," siger Margrete Pump, kundedirektør i KAB, i meddelelsen.

KAB har også administreret kommunale boliger i kommunerne Gentofte og Hvidovre. Administrationsopgaven i Vordingborg overleveres fra Boligselskabet Sjælland pr. 1. januar 2017.

EjendomsWatch har forsøgt at få en kommentar fra Boligselskabet Sjælland. Her oplyser administrationschef Troels Riis Poulsen via sin pressekonsulent, at Boligselskabet Sjælland ikke udtaler sig om udbud, medmindre selskabet vinder dem.

KAB: Intet boom i økonomisk pressede lejere

Ejendomsinvestor bygger plejehjem om til ældreboliger

KAB klar til at investere for fem milliarder

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier