EjendomsWatch

Ejendomsinvestor bygger plejehjem om til ældreboliger

Efterspørgslen på ældreboliger i sydsjællandske Præstø er stor, lyder det fra ny ejer. Større renovering er nødvendig, inden ejendommen kan lejes ud.

Foto: Cowi/Geodatastyrelsen

Vordingborg Kommune har solgt Fjordgården i Præstø til ejendomsselskabet Estate Invest. Bygningerne skal omdannes til 26 ældreegnede lejeboliger. Det skriver Sjællandske.

"Vi kender Præstø og har de seneste år fået mange henvendelser fra ældre mennesker, der gerne vil udskifte parcelhuset med en bolig i bymidten uden trapper og lignende. Derfor kan vi se en god idé i at udvikle flere ældreegnede boliger i byen," siger Peter Nielsen, indehaver og direktør hos Estate Invest, til Sjællandske.

Estate Invest indretter 26 lejeboliger i ét plan. Der bliver tale om ældreegnede boliger med egen indgang og mindre terrasse.

Sjællandske har ikke rystet købsprisen ud af hverken køber eller sælger, men ifølge Peter Nielsen skal der ske en gennemgribende renovering, inden bygningen kan indrettes til boliger.

Hotel-ejendom på tvangsauktion har ingen bejlere

Lejere flokkes om selvforsynende landsby i Karise

Dansk Supermarkeds ejendomsselskab må i retten mod lejere

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier