EjendomsWatch

Ejendomsinvestor bygger plejehjem om til ældreboliger

Efterspørgslen på ældreboliger i sydsjællandske Præstø er stor, lyder det fra ny ejer. Større renovering er nødvendig, inden ejendommen kan lejes ud.

Foto: Cowi/Geodatastyrelsen

Vordingborg Kommune har solgt Fjordgården i Præstø til ejendomsselskabet Estate Invest. Bygningerne skal omdannes til 26 ældreegnede lejeboliger. Det skriver Sjællandske.

"Vi kender Præstø og har de seneste år fået mange henvendelser fra ældre mennesker, der gerne vil udskifte parcelhuset med en bolig i bymidten uden trapper og lignende. Derfor kan vi se en god idé i at udvikle flere ældreegnede boliger i byen," siger Peter Nielsen, indehaver og direktør hos Estate Invest, til Sjællandske.

Estate Invest indretter 26 lejeboliger i ét plan. Der bliver tale om ældreegnede boliger med egen indgang og mindre terrasse.

Sjællandske har ikke rystet købsprisen ud af hverken køber eller sælger, men ifølge Peter Nielsen skal der ske en gennemgribende renovering, inden bygningen kan indrettes til boliger.

Hotel-ejendom på tvangsauktion har ingen bejlere

Lejere flokkes om selvforsynende landsby i Karise

Dansk Supermarkeds ejendomsselskab må i retten mod lejere

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier