EjendomsWatch

Nyt domicil til dansk transportgigant

Entreprenørvirksomhed fra Vejle med speciale i erhvervsejendomme overvejer at oprette fast afdeling på Sjælland efter endnu en opgave øst for Storebælt.

Foto: KHR Arkitekter

STB Byg, der har hovedsæde i Vejle, er valgt som hovedentreprenør på opførelsen af transportfirmaet DSV Transports nye domicil i Roskilde, skriver entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Entreprenørvirkomsheden har haft fokus på offentligt byggeri i Jylland og på Fyn, men oplever nu også støt stigende aktivitet på Sjælland, hvor STB Byg i øjeblikket har gang i syv byggepladser. Den nye opgave bringer igen overvejelser frem hos STB Bygs adm. direktør, Jens Winther, om virksomheden skal etablere en egentlig afdeling på Sjælland. 

"Hvis opgaverne bliver ved med at komme, er det planen, at der de kommende år skal opbygges en driftsorganisation på Sjælland. Vi har stadig god tid, og har ikke brug for at forcere noget, men jo flere byggerier vi bliver involveret i, desto større bliver behovet for en mere fast base på Sjælland, det er klart," siger Jens Winther i pressemeddelelsen.

STB Byg har et vækstmål på 25 procent om året. KHR Arkitekter er totalrådgiver på projektet, hvor projekteringsarbejdet allerede er gået i gang. Adgangen til bygningen placeres mod motorvejen, og domicilet forventes at stå færdigt i slutningen af året.

Stort udviklingsprojekt på Midtsjælland undervejs

Kriseramt modekoncern sætter domicil til salg

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier