EjendomsWatch

Nyt domicil til dansk transportgigant

Entreprenørvirksomhed fra Vejle med speciale i erhvervsejendomme overvejer at oprette fast afdeling på Sjælland efter endnu en opgave øst for Storebælt.

Foto: KHR Arkitekter

STB Byg, der har hovedsæde i Vejle, er valgt som hovedentreprenør på opførelsen af transportfirmaet DSV Transports nye domicil i Roskilde, skriver entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Entreprenørvirkomsheden har haft fokus på offentligt byggeri i Jylland og på Fyn, men oplever nu også støt stigende aktivitet på Sjælland, hvor STB Byg i øjeblikket har gang i syv byggepladser. Den nye opgave bringer igen overvejelser frem hos STB Bygs adm. direktør, Jens Winther, om virksomheden skal etablere en egentlig afdeling på Sjælland. 

"Hvis opgaverne bliver ved med at komme, er det planen, at der de kommende år skal opbygges en driftsorganisation på Sjælland. Vi har stadig god tid, og har ikke brug for at forcere noget, men jo flere byggerier vi bliver involveret i, desto større bliver behovet for en mere fast base på Sjælland, det er klart," siger Jens Winther i pressemeddelelsen.

STB Byg har et vækstmål på 25 procent om året. KHR Arkitekter er totalrådgiver på projektet, hvor projekteringsarbejdet allerede er gået i gang. Adgangen til bygningen placeres mod motorvejen, og domicilet forventes at stå færdigt i slutningen af året.

Stort udviklingsprojekt på Midtsjælland undervejs

Kriseramt modekoncern sætter domicil til salg

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier