EjendomsWatch

Entreprenør bejler til investorer til stort lagerbyggeri ved Køge

Odense-entreprenør vil udvikle nyt 30.000 kvm højlager syd for København, men mangler fortsat en investor. Området oplever vækst i nye industriejendomme.

Foto: Colourbox

Entreprenørselskabet 5E Byg fra Odense gør nu klar til at opføre et nyt højlager på 30.000 kvm på en projektgrund i Skandinavisk Transport Center (STC) i Køge, som entreprenøren købte for nogle år siden. Det skriver Licitationen.

Den eneste hurdle er dog, at 5E Byg endnu ikke har en køber til højlageret, der skal ligge på en 60.000 kvm stor grund direkte til motorvejen til København og tæt på den kommende Køge Station Nord.

"Vi har fået flere tilbud på at sælge grunden, men vi er entreprenører og projektudviklere, og vi vil hellere selv udvikle grunden. Selvfølgelig i samarbejde med en investor eller en logistikvirksomhed," siger adm. direktør Per Jørgensen fra 5E Byg, til Licitationen.

Området er i forvejen under kraftig udbygning, og senest har medicinalvirksomheden Nomeco besluttet at opføre et 30 meter højt lagerhotel på 25.000 kvm, der fra Køge skal dække hele Norden med lægemidler. Et lager, som den tyske entreprenørvirksomhed Max Bögl i sidste uge blev valgt til at bygge.

Medicinalgrossist bygger kæmpe lagerejendom

Fynsk byggefirma fortsætter vækst

TK Development og pensionskasse bygger boliger i Nordhavn

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier