EjendomsWatch

Boligselskab får ny topchef

Efter 28 år går forretningsfører for sønderjysk, selvejende boligselskab på pension. Afløseren er fundet hos regional konkurrent.

Dybbølsgade 14-20 i Vojens er en del af porteføljen hos Ejendomsselskabet af 1943. | Foto: Google Street View

Når champagnepropperne springer, og 2016 bliver 2017, tiltræder Lisa Nielsen som ny leder i Boligselskabet af 1943 i Vojens. Hun kommer fra en stilling i Haderslev Andels Boligforening, HAB, hvor hun har haft ledende stillinger gennem 14 år, senest som økonomi-og administrationschef. Det skriver Boligselskabet af 1943 i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at overtage en veltrimmet organisation i udvikling og ikke mindst til de udfordringer, som den almene sektor står overfor i fremtiden, hvor social investering og effektiv drift er nøgleordene," siger Lisa Nielsen i meddelelsen.

Efter 28 år har den nu 68-årige forretningsfører Peter Nielsen valgt at gå på pension. Formanden for Boligselskabet af 1943, Leif Nielsen, ser frem til samarbejdet med Lisa Nielsen.

"Jeg er glad for, at det er lykkedes at få en ny innovativ leder med særdeles stor viden og erfaring indenfor den almene sektor," siger Leif Nielsen i pressemeddelelsen.

Lisa Nielsen er desuden kredsrepræsentant og medlem af bestyrelsen i Boligselskabernes Landsforenings 8. kreds.

Kølerkonge og luftkaptajn køber konkursramt ejendomsportefølje

Boligafdelinger frygter nyt kontanthjælpsloft

Eksklusivt byggeri på historisk grund i Aabenraa 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier