EjendomsWatch

Boligselskab får ny topchef

Efter 28 år går forretningsfører for sønderjysk, selvejende boligselskab på pension. Afløseren er fundet hos regional konkurrent.

Dybbølsgade 14-20 i Vojens er en del af porteføljen hos Ejendomsselskabet af 1943. | Foto: Google Street View

Når champagnepropperne springer, og 2016 bliver 2017, tiltræder Lisa Nielsen som ny leder i Boligselskabet af 1943 i Vojens. Hun kommer fra en stilling i Haderslev Andels Boligforening, HAB, hvor hun har haft ledende stillinger gennem 14 år, senest som økonomi-og administrationschef. Det skriver Boligselskabet af 1943 i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at overtage en veltrimmet organisation i udvikling og ikke mindst til de udfordringer, som den almene sektor står overfor i fremtiden, hvor social investering og effektiv drift er nøgleordene," siger Lisa Nielsen i meddelelsen.

Efter 28 år har den nu 68-årige forretningsfører Peter Nielsen valgt at gå på pension. Formanden for Boligselskabet af 1943, Leif Nielsen, ser frem til samarbejdet med Lisa Nielsen.

"Jeg er glad for, at det er lykkedes at få en ny innovativ leder med særdeles stor viden og erfaring indenfor den almene sektor," siger Leif Nielsen i pressemeddelelsen.

Lisa Nielsen er desuden kredsrepræsentant og medlem af bestyrelsen i Boligselskabernes Landsforenings 8. kreds.

Kølerkonge og luftkaptajn køber konkursramt ejendomsportefølje

Boligafdelinger frygter nyt kontanthjælpsloft

Eksklusivt byggeri på historisk grund i Aabenraa 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier