EjendomsWatch

Fagforening bygger Esbjergs største kontorbyggeri

Arkitektkonkurrence på vej til domicil på 18.000 kvm på Esbjerg Strand. Hidtidigt domicil ved Esbjerg Lufthavn udlejes.

Johnny Nim, landsformand for og stifter af Det Faglige Hus. | Foto: Carsten Andreasen/Polfoto

Landsformand Johnny Nim fra fagforeningen Det Faglige Hus har sat sin underskrift på købet af et 12.500 kvm stort grundstykke på Esbjerg Strand, hvor Det Faglige Hus skal bygge nyt domicil på 18.000 kvm. Samtidig fik Det Faglige Hus option på 7500 kvm mere, skriver Jydskevestkysten.

Hvornår et egentligt byggeri af den kommende kontorbygning på Esbjerg Strand kan iværksættes afhænger af aftaler, som Det Faglige Hus er ved at indgå i tilknytning til et andet stort byggeprojekt, man er involveret i, nemlig et storstilet boligprojekt i det gamle teglværkskvarter omkring byens tidligere Falck-station på Gammelby Ringvej.

"Men vi er rimeligt optimistiske. Vi mangler blot at få underskrevet et par meget store aftaler. Derefter udskriver vi en arkitektkonkurrence om vores nye domicil," siger Johnny Nim til Jydskevestkysten, der allerede forhandler om at udleje en del af organisationens nuværende knap 9.000 kvm store domicil ved Esbjerg Lufthavn.

Den nordligste del af Esbjerg Havn er i øjeblikket ved at blive udviklet til et blandet byområde med lystbådehavn, domiciler og "rekreative maritime funktioner," som Esbjerg Kommune beskriver planerne på sin hjemmeside.

Forudseende boligforening vil bygge studieboliger i Esbjerg

Københavnske ejendomme giver gevinst til Esbjerg-pengemænd

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier