Erhvervsmæglerkæde fusionerer med københavnsk datterselskab

EDC Erhverv Poul Erik Bech har ejet en af landets ældste erhvervsmæglere siden 2010, der nu fusionerer med kæden. Regionsdirektør planlægger nyansættelser og forventer at se en stærkere bundlinje som følge af fusionen.
Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.
Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.

En af landets ældste erhvervsejendomsmæglere, københavnske Gaarde Erhverv, stopper med at eksistere 1. oktober, hvor virksomheden slår sig sammen med EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har ejet Gaarde Erhverv siden 2010. Fremover kommer det hele til at hedde EDC Erhverv Poul Erik Bech, skriver Børsen.

"Gaarde har indset, at det koster at udvikle de digitale platforme fremadrettet til kundehåndtering og den øgede professionaliseringsgrad, der ligger ude hos kunderne. Der har de indset, at de har en helt anden motor i ryggen ved at komme ind under EDC," siger Morten Westphal Jensen, regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, til Børsen.

Han forventer en bundlinjevækst på omkring 20 pct. i 2017 i forhold til, hvad enhederne præsterer i dag, som følge af fusionen. Derudover skal der ansættes yderligere to eller tre ekstra mæglere.

Morten Westphal Jensen afviser, at det ligger i kortene at fusionere det ligeledes københavnske datterselskab, erhvervsmægleren La Cour & Lykke. Regionsdirektøren mener, at La Cour & Lykke "komplementerer" EDC Erhverv Poul Erik Bechs arbejde i hovedstaden.

EDC Erhverv indfører nyt digitalt værktøj

EDC-chef vil forny en konservativ branche

Medie: Erhvervsmæglere havde 23 pct. vækst i 2015

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også