EjendomsWatch

EDC Erhverv indfører nyt digitalt værktøj

EDC Erhverv sætter gang i brugen af digitale signaturer. Ressourcerne er hentet ind via samarbejdspartner.

Foto: PR

EDC Erhverv har netop indgået et samarbejde med den digitale signaturvirksomhed Penneo, skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

Det nye tiltag effektiviserer de processer, hvor flere parter skal skrive under og man øger derudover sikkerheden for underskrifter generelt.

"Selvfølgelig skal vi anvende de nye digitale platforme i forbindelse med formidling af lejema?l eller salg af ejendomme. Vores ambition er at være den erhvervsmægler, der kender det lokale markeds udfordringer og muligheder, og som med udgangspunkt i de digitale muligheder er i stand til at rådgive og tilbyde bedst og sikrest vilkår for både lokale, nationale og internationale kunder," siger Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, i pressemeddelelsen.

EDC Erhverv har senest brugt digitale underskrifter i forbindelse med udlejningen af Teglholm Havnepark for en kunde og udruller nu produktet i hele forretningen.

EDC-chef vil forny en konservativ branche

Medie: Erhvervsmæglere havde 23 pct. vækst i 2015

Erhvervsmægler åbner afdeling i provinsen

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier