EjendomsWatch

Casa skal opføre parkeringsanlæg på Frederiksberg

Ejendomsudvikleren skal opføre p-kælder i et offentligt-privat samarbejde (OPS).

Foto: PR

Det bliver den Horsens-baserede ejendomsudvikler Casa, der skal opføre et nyt parkeringsanlæg på Frederiksberg, meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om et offentligt-privat samarbejde (OPS), hvor bygherren, Frederiksberg Kommune, lader Case opføre p-kælderen med 200 pladser på Langelands Plads, hvorefter parkeringsoperatøren Apcoa drifter og vedligeholder anlægget i en periode på 25 år.

"Casa har med sammensætningen af udviklingskompetence, byggeekspertise og vores lange erfaring med ejendomsdrift en konstellation, som giver os en unik konkurrenceparameter i denne type projekter," siger Michael Mortensen, adm. direktør i Casa, i meddelelsen.

Casa har tidligere vundet fire projekter som offentligt-privat partnerskab, heraf tre p-huse samt retsbygningen i Svendborg. I både Horsens og Silkeborg fungerer p-husene ved byernes regionshospitaler allerede i dag med fornuftige drift- og vedligeholdelsesomkostninger, oplyser Casa.

Casa henter Eivind Kolding til formandspost

Jysk byggematador øger formuen med rekordregnskab

Kapitalfond overtager aktiemajoriteten i ejendomsudvikler

 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier