EjendomsWatch

Casa skal opføre parkeringsanlæg på Frederiksberg

Ejendomsudvikleren skal opføre p-kælder i et offentligt-privat samarbejde (OPS).

Foto: PR

Det bliver den Horsens-baserede ejendomsudvikler Casa, der skal opføre et nyt parkeringsanlæg på Frederiksberg, meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om et offentligt-privat samarbejde (OPS), hvor bygherren, Frederiksberg Kommune, lader Case opføre p-kælderen med 200 pladser på Langelands Plads, hvorefter parkeringsoperatøren Apcoa drifter og vedligeholder anlægget i en periode på 25 år.

"Casa har med sammensætningen af udviklingskompetence, byggeekspertise og vores lange erfaring med ejendomsdrift en konstellation, som giver os en unik konkurrenceparameter i denne type projekter," siger Michael Mortensen, adm. direktør i Casa, i meddelelsen.

Casa har tidligere vundet fire projekter som offentligt-privat partnerskab, heraf tre p-huse samt retsbygningen i Svendborg. I både Horsens og Silkeborg fungerer p-husene ved byernes regionshospitaler allerede i dag med fornuftige drift- og vedligeholdelsesomkostninger, oplyser Casa.

Casa henter Eivind Kolding til formandspost

Jysk byggematador øger formuen med rekordregnskab

Kapitalfond overtager aktiemajoriteten i ejendomsudvikler

 

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier