EjendomsWatch

Casa henter Eivind Kolding til formandspost

Den tidligere direktør i Danske Bank, Maersk Line og Novo sætter sig for bordenden hos udviklings- og entreprenørselskabet, der tidligere i år blev opkøbt af kapitalfond.

Foto: MIK ESKESTAD

Eivind Kolding er ny bestyrelsesformand for Casa. Det skriver den Horsens-baserede udviklings- og entreprenørselskab i en pressemeddelelse.

Den tidligere topchef i Danske Bank, Maersk Line og Novo tiltræden sker, efter stifteren af Casa, Michael Mortensen, sammen med to partnere solgte 60 pct. af selskabet til kapitalfonden Catacap tilbage i april. De tre oprindelige ejer stadig resten og står fortsat for den daglige ledelse med Michael Mortensen som adm. direktør.

Kapitalfond overtager aktiemajoriteten i ejendomsudvikler

"Casa oplever fortsat høj vækst, og vi fokuserer derfor benhårdt på at udvikle organisationen og processer, så vi kan bygge videre på den høje kvalitet selskabet er kendt for. Jeg er meget entusiastisk omkring det kommende samarbejde med Eivind Kolding og er sikker på, at hans strategiske, operationelle og finansielle erfaring fra større selskaber i høj grad kan komme os til gode, siger Michael Mortensen i pressemeddelelsen.

Byggematadoren stiftede sin første virksomhed som 13-årig - nu forgylder han vennerne

Ikke overraskende er Eivind Kolding begejstret over at sætte sig for bordenden i Casa.

"Casa er et fantastisk spændende selskab, som gennem kommerciel nytænkning og konsekvent satsning på kvalitet og kundepleje har opnået en stærk markedsposition i byggebranchen. Casa har et stort potentiale for yderligere vækst, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ledelsen og Catacap for at styrke organisationen og sikre en bæredygtig udvikling i de kommende år," siger han i pressemeddelelsen.

Casa udvikler, opfører og renoverer bolig-, kontor- og erhvervsejendomme samt butikscentre og offentlige byggerier. I 2015 nåede selskabet en omsætning på 1,1, mia. kr. og et resultat før skat på 86 mio. kr.

Typehus-konge sælger for anden gang til kapitalfond

Aarhus oplever rift om Bjarke Ingels-boliger

Investorer river skole ned for at bygge boliger

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier