EjendomsWatch

Niras henter erfaren bygningskonstruktør hos arkitektfirma

Erfaringen skal bruges på eksisterende byggeri. Første opgave bliver renovering af ambitiøst hotel nær Amalienborg og Nyhavn i København.

Foto: PR

Bygningskonstruktør Jákup Jacobsen, 53 år, er ansat hos Niras i afdelingen for eksisterende byggeri. Den første opgave han kommer til at køre for firmaet er at renovere restaurant og køkken hos Hotel Skt. Annæ i det indre København.

Han kommer fra en stilling hos H+ Arkitekter og er specialist i projekt-og byggeledelse i forbindelse med renovering og nybyggeri.

Karrieren har budt på arbejde som bygherrerådgiver i banksektoren, projekterings-og projekt/ byggeledelse i et arkitektfirma, driftschef i el-installatørfirma og afdelings-og projektleder i et større entreprenørfirma på Sjælland. Jákup Jacobsen har desuden en baggrund som snedker.

EjendomsWatch har tidligere talt med Claus Hildebrandt, repræsentant for ejerfamilien bag og direktør for Hotel Skt. Annæ, om ambitionerne for både hotel og restaurant.

Gammelt smuglerhotel går efter mere end overnattende gæster

Ejendomsfamilie vil sætte liv i kendt karré

Niras vil tredoble vækst

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier