EjendomsWatch

Nye folk stempler ind hos rådgivervirksomhed

Ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede henter tre nye medarbejdere til vidt forskellige funktioner.

Klaus Winterskov er ansat som bygningskonstruktør i ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede. | Foto: PR

Gaihedes faste blomsterleverandør har givetvis gnedet sig i hænderne i forbindelse med tre nyansættelser i ingeniør- og arkitektvirksomheden med base i Valby.

Klaus Winterskov er ansat som bygningskonstruktør, der skal arbejde som projektleder og bygherrerådgiver med vedligehold, renovering og ombygning af bygninger. Han kommer som nyuddannet efter praktik hos netop Gaihede og en baggrund som selvstændig tømrer.

Steen Rasmussen har ansat en VVS-tekniker, hvor han skaæ arbejde som projektleder og bygherrerådgiver inden for vedligehold, renovering og ombygning af bygninger. Han har været projektleder og afdelingsleder hos teknikentreprenøren Enco A/S i en årrække, og før det var han hos Wicotec – også som projektleder inden for VVS-området.

Tobias Brouwers er uddannet have- og parkingeniør og skal hos Gaihede fungere som bygherrerådgiver og projektleder inden for vedligehold, renovering og ombygning af bygninger. Han får et særligt fokus på det grønne område især i forhold til håndtering og genanvendelse af regnvand samt skybrudssikring.

C.F. Møller henter nye kræfter i mediebranchen

Rigmand hyrer ny ejendomsdirektør

Ny topchef hos KPF Arkitekter

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier