Nye folk stempler ind hos rådgivervirksomhed

Ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede henter tre nye medarbejdere til vidt forskellige funktioner.
Klaus Winterskov er ansat som bygningskonstruktør i ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede. | Foto: PR
Klaus Winterskov er ansat som bygningskonstruktør i ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede. | Foto: PR

Gaihedes faste blomsterleverandør har givetvis gnedet sig i hænderne i forbindelse med tre nyansættelser i ingeniør- og arkitektvirksomheden med base i Valby.

Klaus Winterskov er ansat som bygningskonstruktør, der skal arbejde som projektleder og bygherrerådgiver med vedligehold, renovering og ombygning af bygninger. Han kommer som nyuddannet efter praktik hos netop Gaihede og en baggrund som selvstændig tømrer.

Steen Rasmussen har ansat en VVS-tekniker, hvor han skaæ arbejde som projektleder og bygherrerådgiver inden for vedligehold, renovering og ombygning af bygninger. Han har været projektleder og afdelingsleder hos teknikentreprenøren Enco A/S i en årrække, og før det var han hos Wicotec – også som projektleder inden for VVS-området.

Tobias Brouwers er uddannet have- og parkingeniør og skal hos Gaihede fungere som bygherrerådgiver og projektleder inden for vedligehold, renovering og ombygning af bygninger. Han får et særligt fokus på det grønne område især i forhold til håndtering og genanvendelse af regnvand samt skybrudssikring.

C.F. Møller henter nye kræfter i mediebranchen

Rigmand hyrer ny ejendomsdirektør

Ny topchef hos KPF Arkitekter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også