EjendomsWatch

Ejendomsforeningen Danmark får ny direktør

Ny direktør skal sikre foreningen større gennemslagskraft, siger formand John R. Frederiksen.

Lars Brondt rykker den 1. april et trin op fra juridisk direktør til direktør i Ejendomsforeningen Danmark. | Foto: Jesper Blæsild

Ejendomsforeningen Danmark får pr. 1. april Lars Brondt som direktør ved siden af den nuværende adm. direktør Torben Christensen.

"Vi ønsker at give vores direktion endnu mere gennemslagskraft. Med udnævnelsen af Lars Brondt som direktør åbner vi op for, at han kan arbejde med bredere problemstillinger og tværgående emner, der ikke kun har juridisk karakter," fortæller John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark, i en pressemeddelelse.

Lars Brondt er udnævnt efter at have været juridisk direktør. Han kom til Ejendomsforeningen Danmark den 1. december 2011.

Han har tidligere arbejdet som erhvervsjuridisk chef i Landbrug & Fødevarer og som advokat hos Accura Advokataktieselskab, Westergaard & Alstrøm Advokatfirma samt Plesner Advokatfirma.

Lars Brondt blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2003, advokat i 2007 og har derudover en masteruddannelse i kommunikation fra RUC.

Udnævnelsen af Lars Brondt som direktør er en del af en ny udviklingsplan for Ejendomsforeningen Danmarks sekretariat.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier