EjendomsWatch

Ejendomsforeningen kritiserer udspil til ny erhvervslejelov

Flere dele af regeringens udspil til en revideret erhvervslejelov vækker modstand hos udlejernes talerør.

Foto: PR

Det vækker ikke udelt begejstring hos Ejendomsforeningen Danmark, at erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) vil ændre på den nuværende erhvervslejelov.

I et debatindlæg på EjendomsWatch kritiserer direktør i Ejendomsforeningen Lars Brondt bl.a. udspillet for at ville gøre op med, at der i tidsbegrænsede lejemål ikke må ske ændringer i lejen. Det kan ende med at være til ugunst for lejeren af lejemålet, påpeger han.

Han er til gengæld tilfreds med, at ministeriet vil give større frihedsgrader i, hvad lejer og udlejer kan aftale indbyrdes.

En ændring af erhvervslejeloven blev bebudet i kølvandet af, at mediet Finans i en række artikler havde beskrevet, hvordan flere lejemål på Strøget i København er indrettet med huslejer, der indeholder uigennemsigtige rabatter.

Hele klummen fra Lars Brondt kan læses her.

EjendomsWatch udvider med klumme- og debatstof

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier