EjendomsWatch

Ejendomsforeningen kritiserer udspil til ny erhvervslejelov

Flere dele af regeringens udspil til en revideret erhvervslejelov vækker modstand hos udlejernes talerør.

Foto: PR

Det vækker ikke udelt begejstring hos Ejendomsforeningen Danmark, at erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) vil ændre på den nuværende erhvervslejelov.

I et debatindlæg på EjendomsWatch kritiserer direktør i Ejendomsforeningen Lars Brondt bl.a. udspillet for at ville gøre op med, at der i tidsbegrænsede lejemål ikke må ske ændringer i lejen. Det kan ende med at være til ugunst for lejeren af lejemålet, påpeger han.

Han er til gengæld tilfreds med, at ministeriet vil give større frihedsgrader i, hvad lejer og udlejer kan aftale indbyrdes.

En ændring af erhvervslejeloven blev bebudet i kølvandet af, at mediet Finans i en række artikler havde beskrevet, hvordan flere lejemål på Strøget i København er indrettet med huslejer, der indeholder uigennemsigtige rabatter.

Hele klummen fra Lars Brondt kan læses her.

EjendomsWatch udvider med klumme- og debatstof

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier